Miss Istre 2008: Martina Kvaranta

Martina KvarantaU hotelu Histia u Puli u subotu je održan izbor Miss Istre za Miss Hrvatske 2008. Već tradicionalno i ovaj izbor za Miss Istre odvijao se u organizaciji agencije Lira Intersound.

U konkurenciji između 14 djevojaka iz cijele Istre titulu Miss Istre za 2008. godinu odnijela je Puljanka Martina Kvaranta i time se plasirala na izbor za Miss Hrvatske gdje će imati priliku izboriti se za odlazak na izbor za Miss svijeta.

Za drugu pratilju izabrana je Anamarija Bagarić iz Rovinja, dok je prva pratilja Nataša Rašeta odnijela i titulu Miss fotogeničnosti.

Marina Kvaranta, kao najljepša djevojka Istre, osim lente i krune koju joj je predala prošlogodišnja misica Sandra Cerin na dar je dobila umjetničku sliku, izlet u Veneciju i poklon-pakete sponzora.

Žirijem koji je ocjenjivao djevojke predsjedavao je Antun Zanetti, ujedno i pokrovitelj izbora, a uz njega svojim glasovima o najljepšoj djevojci Istre odlučivali su i Emil Žunec, Mladen Miloti, Maja Šostar, Sandra Cerin, Vjekoslav Tokić, Tedi Hajdenjak, Damir Bjelobradić, Ivan Demartini, Ivo Rošić i Vladimir Peharda.

Djevojke je pri njihovim izlascima i predstavljanjima bodrilo 300-tinjak gledatelja, prijatelja i roditelja, a okupljene su plesom i glazbom zabavljali plesni studio Stelium, Mila Soldatić, Dean Bakić, Eva Čićek i trbušna plesačica Dina Dehni.

Barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.