Mladi košarkaši Pazina i Poreča odmjerili snage s vršnjacima Cibone

Polaznici škole košarke KK Poreč i KK Ghia staff Pazin igrači rođeni 2001. i mlađi u subotu ujutro krenuli su zajednički autobusom u Zagreb na treću utakmicu doigravanja KK Cibona i KK Cedevita. Međutim prije toga u ranim popodnevnim satima najprije je svaka ekipa odigrala utakmicu u balonu Boćarskog doma na Zrinjevcu sa “vučićima” vršnjacima iz KK Cibone.

Nakon odigrane utakmice i obnove energije hranom i pićem uslijedile su u kasno popodne i nove utakmice sa vršnjacima “lavićima” iz KK Dubrava. Iako je rezulatat najmanje važan u velikom košarkaškom danu najmlađih istarskih košarkašića vidjelo se “da imaju načina kako ukrotiti i mlade košarkaške zvjeri” iz glavnog grada Republike Hrvatske.

Kada su odigrali i te utakmice zajednički su otišli uživati u košarci gledajući treću utakmicu doigravanja. Uslijedio je povratak autobusom i prepričavanje događaja. Već prije povratka kućama u ranim jutarnjim satima, u autubosu uslijedilo je pitanje trenerima “kada i gdje idemo opet!?”, javljaju iz KK Pazin.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.