Mladi nogometaš Alen Pamić (21) nije pretrpio srčani udar, već kratku slabost

Mladi Žminjac Alen Pamić (21) doživio je u petak navečer srčani udar pri kraju zagrijavanja pred utakmicu mladih momčadi Standarda i GBA, bila je prva informacija koja se pojavila u javnosti nakon što se mladi nogometaš srušio na terenu. Odmah su na teren utrčali klupski liječnici, reanimirali ga i prebacili u bolnicu u Liegeu.

No, njegov otac Igor demantirao je da je Alen pretrpio srčani udar te kaže kako se radilo samo o prolaznoj slabosti.

– Nije istina da je imao srčani udar, vi ste već peti ili šesti što me zove s tim pitanjem u zadnjih pola sata. Alenu je pozlilo, zamantalo mu se u glavi, te je odveden u bolnicu. Pretrage su pokazale kako je izuzetno fizički zdrav, te da je ta slabost vjerojatno bila posljedica stresa. Ne znam zbog čega stres, mlad je čovjek i ne bi se trebao nervirati, rekao je Igor Pamić za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže kako se čuo sa sinom i u petak i danas. – On se osjeća dobro, osjećao se dobro i već u petak. Bio se prestrašio kada mu je bilo loše, no ubrzo mu je bilo dobro te nema razloga za zabrinutost. Nikada prije nije imao sličnih problema. Već u ponedjeljak trebao bi normalno nastaviti s treninzima – odagnao je strahove otac Pamić.

Na službenoj stranici Standarda dvije su vijesti vezane za zdravlje mlađega Pamića. U petak navečer je objavljeno kako su mu liječnici pružili prvu pomoć na terenu, te da je u stabilnome stanju, na promatranju u bolnici.

Danas su vijesti puno mirnije, navodi se kako Pamićevo stanje ne izaziva zabrinutost. Dodaje se kako će sljedećih dana biti obavljene dodatne pretrage, na temelju kojih bi se trebala donijeti točna dijagnoza, prenosi Slobodna Dalmacija.

ipress.hr

1 komentara na “Mladi nogometaš Alen Pamić (21) nije pretrpio srčani udar, već kratku slabost”

  1. Pazinjannn napisao:

    Glupi novinari… Čim se netko sruši na terenu to odmah nazovu infarkt. Bilo bi stvarno čudno da jedna tako mlada osoba dobije tako nešto, a bez nekog posebnog razloga koji bi se btw. valjda tijekom svih ovih godina treniranja otkrio. Hvala Bogu da je sve u redu. Samo napred.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.