Mladi stolnotenisači Pazina pokazuju napredak

2Predsjednik i tajnik STK Pazin Denis Glavinić i Kristijan Lukez zadovoljni su napretkom početnika stolnoteniske škole u klubu. Trener Stjepan Lukačić, koji je među najtrofejnijim trenerima u Hrvatskoj, također je zadovoljan.

Treninzi se odvijaju samo 2 puta tjedno tako da početnici sigurno neće imati neke izvrsne rezultate ali trener želi da oni nauče prvenstveno tehnički ispravno stolnoteniske elemente. Najuporniji će biti i nagrađeni za redovito treniranje. Trener im je obećao da će ih voditi slijedeće godine krajem 5. mjeseca na najmasovnije stolnotenisko natjecanje mladih konkurencija u Zagrebu, na popularni „Zagiping“. Bit će im to prvo iskustvo na natjecanju poslije samo 7 mjeseci treniranja u klubu. Za sada su svi uporni i redoviti na treningu. Uvjeti su odlični u maloj dvorani Sportske gradske dvorane sa odličnim trenerom.

Na slici su: Fabijan Boldin, Duje Jurić, Noel Valenta, Ana i Leo Lukez, Teo Radolović, Filip Marečić, Antonio Merlić, Alan Ćorović, Aleks Bravar, Niko Dagostin, Juraj Krizmanić, Tino Juričić.

Još se mogu upisati novi članovi ponedjeljkom i četvrtkom od 16:45-18:15 sati.

tekst: STK Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.