Mnogi korisnici ostali bez svojih Gmail računa

GmailKorisnici izvještavaju da je iskrsnuo problem zasad nepoznatog uzroka, koji je doveo do ukidanja računa brojnih korisnika servisa e-pošte Gmail. Prvi put ovakav slučaj zabilježen je prije dvije godine. Korisnici koji su se proteklih nekoliko dana pokušali logirati u svoj korisnički račun na Gmailu nemalo su se iznenadili kada ih je dočekala poruka o ukinutom korisničkom računu: ‘Sorry, your account has been disabled.’
Priložena poruka javlja se prilikom kršenja Googleovih pravila korištenja, no korisnici izvještavaju da nisu učinili ništa što bi moglo dovesti do ukidanja računa.

Ako ste kojim slučajem pogođeni ovime, izvještavamo vas da je problem, ako kojim slučajem niste sa svoje strane prekršili neko od postavljenih pravila korištenja, nastao kod Googlea te da će ga vrlo vjerojatno uskoro riješiti.

Jednako tako upućujemo vas na ovu adresu te da slijedite priložene upute rješavanja problema, a ako ni ove upute ne upale, odsurfajte ovdje i prijavite problem tehničarima internetskog diva.

Jednako tako naglašavamo da je Googleov servis Gmail još uvijek u probnoj fazi, što možete vidjeti na logotipu, unutar kojeg je oznaka ‘beta’.

Tportal.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.