Modna revija talijanske škole mode i dizajna Callegari u Terminalu

Callegari, talijanska škola mode i dizajna organizirala je u srijedu, 17. ožujka u Riječkom Terminalu svečanu podjelu diploma polaznicima koji su u prošloj školskoj godini završili programe za stilista uređenja unutarnjih prostora, dizajnere interijera i modne stiliste odjeće koje ova škola nudi. Javnosti su se po prvi puta predstavile i mlade modelistice visoke mode, među kojima je i Martina Hek iz Heki.

Program je vodio Davor Garić, a u sklopu modne revije koju su nosile manekenke agencije Glamour T predstavile su se trgovina Panther sa torbama i modnim dodacima; frizerski studio Studio Lady, dok su za make up bile zadužene polaznice programa za vizažiste. Osim uvodnog izlaza kreacija kojima su se polaznici škole već predstavili tijekom prošle godine na modnim revijama, vidjeli smo i nove kolekcije; „Fashion victim“ maštovitu muško- žensku kolekciju spotske odjeće za osobe koje i u sportskom izdanju ne odustaju od dotjeranog izgleda koju su osmislile polaznice modnog stilizma Nika Ravnić, Tatjana Kostović i Dragana Nanut.

Kolekciju „Think pink“ – ženstvene modele, gdje je ružičasta boja kombinirana sa crnom dobila je stav i osobnost a zadržala nježnu kvalitetu romantične žene, izradile su modelistice visoke mode Martina Hek, Ana Mrak, Tanja Semion Valentić, Nikolina Petrušić i Sanja Kovačić.

Polaznici programa stilist uređenja unutarnjeg prostora pod mentorstvom predavača Andree Radović izložili su svoj dizajnerski eksponat. Diplome polaznicima uručili su predavači Andrea Radović, Maja Čukelj, Ksenija Rendić i Maja Tomažić.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.