Mohorova 2014

lindar_projekt_3Lindarci su već tradicionalno i ove godine organizirali feštu  povodom njihva zaštitnika Sv. Mohora i Fortunata koji se slavi 12.07.2014. Sve je započelo u srijedu 09.07.2014 sportskim događanjem u  malom nogometu.Turnir je trajao srijedu, četvratak, a finale nogometa se je održalo u subotu 12.07. u posljepodnevnim satima , pobjednici turnira su Ruhci, 2.mjesto Kringa, 3. mjesto Stare singerice.

Petak je već tradicionalno rezerviran za mlađu publiku, održan je šesti po redu Lindar- prijekt iza škole. Nastupali su midnight rain (Pazin), kreso i kisele kise (ri), greenfly(Pazin), granice normale (lindar) i na kraju dj lindarski. Okupilo se 300 ljudi, mahom mlađe publike, koji su se do ranih jutarnjih sati odlično zabavljali, uz dobru muziku i odličnu ponuda sa šanka, i coctelima u ljetnom raspoloženju.

U subotu u popodnevnim satima po prvi put je održana LINDARSKA OLIMPIJADA na kojoj su sudjlovali najmlađi stanovnici lindara i okolice. Njih 30-tak natjecalo se je u pet disciplina, svima su podjeljenje unikatne medalje, a najbolja ekipadobila je i pehar. Natjecanje je popratlo velik broj gledatelja, i olimpijada će se nastaviti i druge godine. U večernjim satima trebao je nastupat Replay band, ali zbog kiše taj događaj se nije održao. Za nedjelju 13.7. bila je predviđena predstava Europski nakurnjak Teatra Scena iz Rijeke, ali smo ju odgodili za 20.7. (nedjelja ) u 21.00, na Forteci u Lindaru, i svi ste pozvani.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.