Mohorova 2018

I ove godine Lindarci za svoje goste organiziraju trodnevnu manifestaciju povodom obilježavanja dana zaštitnika lindarske župe svetih Mohora i Fortunata. Program Mohorove 2018. sastoji se od kulturnog, sportskog i zabavnog programa

Program započinje u petak 13. srpnja 2018.,kada će, s početkom u 21,00 sat, na lindarskoj Forteci po prvi put nastupiti prvi hrvatski i regionalni klub stand up komičara Studio Smijeha iz Zagreba sa stand up komedijom naziva LOL night. Studio Smijeha, predvođen Marinom Orsag, oduševio je publiku cijele regije ali onu u Barceloni i Amsterdamu, …

U subotu 14. srpnja 2018. održava se već tradicionalna kazališna večer U Lindaru gradu… s početkom u 21,00 sat. Predstava se, kao i svake godine, održava na predivnoj lokaciji – lindarskoj Forteci. Pod pokroviteljstvom Grada Pazina i Pučkog otvorenog učilišta Pazin a kao dio dugogodišnje uspješne suradnje s INK Pula, na Forteci ove godine gostuje popularna komedija Mistero Buffo, zbirka satiričnih monologa koja je nastala prema knjizi nobelovca Daria Foa 1969. godine.

Djelo progovara o srednjovjekovnim običajima, licemjernosti, iskorištavanjem religije za vlastite ciljeve, lakrdijašima i drugim oličenjima srednjeg vijeka. Tekst, kojeg su na istarsku čakavicu preveli Valter Roša i Aleksandar Bančić, ima u sebi elemente raznih istarskih govora. Igra: Valter Roša.

U nedjelju 15. srpnja 2018. u 18,00 sati program započinje šesta po redu Lindarska olimpijada, a od 21,00 sat iza stare škole u Lindaru na scenu dolazi svima znani Ribaltta bend koji će zabavljati sve prisutne do ranojutarnjih sati.

Zabavno-sportski i kulturni program dodatno je upotpunjem i trećim po redu Cocktail partyjem na kojem će posjetitelji moći uživati u svjetski poznatim koktelima u izvedbi lindarskih koktel-majstora.

Vidimo se u Lindaru od 13. do 15. srpnja 2018.!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.