Mohorova u Lindraru

Tradicionalna pučka fešta „Mohorova“, koju Lindarci slave povodom dana zaštitnika njihove župe Svetog Mohora i Fortunata održati će se ovog vikenda u Lindaru. Trodnevni program započinje već večeras, komedijom „Ki gore, ki dole koku van iz Europe” u izvedbi Buzetskog pučkog teatra. Predstava će se održati ispred župne crkve sv. Mohora i Fortunata s početkom u 20:30 sati.

“Lindar projekt 3″ naziv je glazbeno-zabavnog programa koji se u sklopu Mohorove održava već treću godinu zardom. Svake godine nastupaju sve bolji bendovi, pa će ove subote 16. srpnja, na placi iza škole nastupiti pet bendova predvođeni porečkim Cirkusom. Početak je u 22 sata, a nastupiti će domaći bend “Granice Normale” iz Lindara, pazinski bendovi “Alarm” i “Bez identiteta”, Soul Display iz Labina i već spomenuti Cirkus.

Nedjeljno jutro je rezervirano za tradicionalnu svetu misu u crkvi sv. Mohora i Fortunata. Poslijepodne će se odigrati malonogometni turnir, a sve završava iza škole, plesnom zabavom uz grupu “Prijatelji”.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.