Mora na dobrotvorni rad jer je ugrizao dvojicu policajaca

policajac1.jpgDado Ilić (25) iz Pazina pravomoćno je na pazinskom Općinskom sudu osuden zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti na kaznu zatvora od šest mjeseci, odnosno na 60 dana rada za opće dobro, a izrečena mu je i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti. Zatvorska kazna neće se primijeniti ukoliko u roku od godinu dana obavi rad za opće dobro.

Proglašen je krivim zato što je 30. studenog prošle godine u 15.45 sati u Pazinu prilikom uhićenja spriječio policajca Marinka Saračevića u obavljanju dužnosti. Naime, Ilića je policija upozoravala da prestane narušavati javni red i mir, a budući da se ni tada nije smirio, već je i dalje stvarao nered, policajac Saračević ga je srušio na tlo. Ilić je i dalje pružao otpor te je Saračeviću u pomoć priskočio policajac Neven Daus. Dok se dizao s tla, Ilić je Dausa udario u nogu i prsa, a kada su ga policajci smjestili u policijsko vozilo, Dausa je ugrizao za desni dlan ruke, a Saračevića za prst desne ruke. Policajcima su nakon okršaja s Ilićem utvrdene brojne modrice i ugrizne rane na rukama.

Glasistre.hr

6 komentara na “Mora na dobrotvorni rad jer je ugrizao dvojicu policajaca”

 1. xy napisao:

  To Dado !!!
  ko se ne more drugačije grist hi rabi.

 2. broj1 napisao:

  bravo šiljo,zahvali se hebrangu anke:))))

 3. lepimario napisao:

  a to ča su ga zato pošteno stukli nikom niš…

 4. gfdas napisao:

  pa da… pošteno…dobi je ča mu gre

 5. lepimario napisao:

  gfdas – ja bin tebe sad istuka toliko da se ne bi prepozna, ali policajci bi trebali bit primjer društvu za razliku od moje agresivnosti i tvoje slaboumnosti.
  Ča ti znaš ča je bilo tamo? ki je kega i zašto? Jel “zasluži” koji šamar ili batinjanje? sramite se vi građani-kukavice koji mislite da ste u svojoj nizini visokida možete ocjenjivati tuše postupke o kojima nemate pojma. ma, ova vijest je ionako kao svaka s crne kronike – samo izvješće suda koje opravdava odluku, s istinom to malo veze ima.

  1. lalala napisao:

   Pozavajući Dadu, mislin da je dobi ča je zasluži…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.