Motociklist smrtno stradao u srazu s traktorom s prikolicom

Vozač motocikla marke Moto Guzzi pulske registarske oznake iz mjesta Rogovići, smrtno je stradao u prometnoj nesreći sinoć oko 18.30 na pazinskom području. U nesreći je sudjelovao i traktor s prikolicom, kojim je upravljao 64-godišnjiak  iz okolice Cerovlja.

Kako je na cesti Pazin – Cerovlje došlo do sudara motocikla i traktora s prikolicom sinoć su do kasno rasvjetljavali pazinski policajci i zamjenica općinskog državnog odvjetnika Andrea Jelenić Pitoski koja je s njima obavljala očevid. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su reflektorom s vozila osvjetljavali mjesto nesreće.

Očevid je trajao nekoliko sati, koliko je županijska cesta 5046 bila zatvorena za promet, a sva vozila su od 18.36 do poslije 21 sat presmjeravana na Istarski ipsilon.

Jedino što se moglo doznati na mjestu događaja jest da su se motociklist i traktorist kretali u suprotnim smjerovima, 52-godišnjak na Moto Guzziju iz smjera Cerovlja prema Pazinu, a traktor iz Pazina prema Cerovlju. Do sudara, a motociklist je završio pod desnim stražnjim kotačem prikolice, došlo je na ravnom, ali potpuno mračnom, neosvijetljenom dijelu ceste. Na cesti su bili vidljivi tragovi kočenja motocikla.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, u trenutku kada je stigla ekipa Hitne medicinske pomoći motociklist je još davao znakove života. Nažalost, ozljede koje je zadobio bile su kobne te je unatoč pokušaju reanimacije i svima naporima liječničke preminuo u vozilu HMP-u na putu prema pulskoj bolnici.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.