Motovun: Poziv na radionicu ‘Osnove digitalne fotografije’

Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Osnove digitalne fotografije”, koja započinje 4. ožujka 2017. godine u 16 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

Radionica će se održavati na istoj adresi tijekom sve četiri subote u ožujku (4.3., 11.3., 18.3., 25.3.) u trajanju od 16 do 18,30 sati, a sastojati će se od teoretskog i praktičnog dijela. Cijena radionice je 300,00 kn za sva četiri termina (ukupno 10-ak sati radionice).

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imati će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima. Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina, kao i za sve članove udruge. Predavači na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun. Na radionicu se možete prijaviti putem elektronske pošte [email protected] ili putem online prijavnice na sljedećem linku: https://goo.gl/mgXwOD.

ipress.rtl.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.