Mrtav 29-godišnji Pazinac pronađen u automobilu

policija1.jpgOko 13 sati u automobilu u Pazinu mrtav je pronađen 29-godišnji Mile Buić s Pazinštine. Mrtvozornik je utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja a uzrok smrti trebao bi se utvrditi obdukcijom.

Policija je dobila dojavu od građana koji su mrtvu osobu u automobilu pronašli u ulici Vrtlišće.

www.barkun.hr

Mladića je pronašao jedan mještanin, a po dolasku policije on je, navodno, u vozilu bio pokriven dekom. Ispred vozila, nakon što je tijelo mladića odvezeno na patologiju stajao je i plakao Miletov prijatelj.
– Stvarno ne znam od čega je umro – kazao je njegov prijatelj koji je po dolasku novinara otišao s mjesta događaja. Mile se doznajemo bavio građevinskim poslovima.

www.24sata.hr

14 komentara na “Mrtav 29-godišnji Pazinac pronađen u automobilu”

 1. kk napisao:

  rip mile

 2. StatlerWaldorf napisao:

  Se zna uzrok? Nalazi obdukcije?

  1. loreto napisao:

   naravno da niki neće pisat o tome..a priča li se priča ..sve i svašta…tužno i žalosno

   1. StatlerWaldorf napisao:

    Pa, ako je srčani ili moždani udar ili slično, nema se razloga tajiti. Ali ako je samoubojstvo, droga ili slično, onda razumijem da obitelj ne želi s time izlaziti u javnost.

 3. SMF napisao:

  Za Starletu cudnog imena:

  Prvo, ako zelis nesto znati, onda odaj postovanje prema pokojniku. Pa se onda raspitivaj. I sta ako je bio srcani ili droga ili ??? Smrt je smrt i nije za osudivanje. I zasto se nebi tajilo? Sta si ti ovdje poglavar IPazina pa trebas sve znati i komentirati? Tako da mozes dalje tracati? Ili diskutirati o problemima koji su doveli do ovakvog ishoda i zakljuciti konacni razlog. Drzi se bacanja suvisnih kometara na uslugine kontenjere ili politiku.

  Citam te ves odavno odavde i toleriram svako kometiranje, jer sam voden da ljudska glupost nema granica, ali tvoja nema niti pojam gluposti nego debilnosti i provokacije.

  nadam se da kada cubric uvede ban listu da ces biti prvi na njoj. Zasluzio si vec odavno.

  Mile, dragi prijatelju, pocivaj u miru i neka ti je vjecni mir.

  1. svift napisao:

   Pa čovek samo komentira, zato postoji PORTAL. Ni ti to Glas da samo pročitaš. To ti je ko da u Glasu iz oštarije zemeš kemijsku pa komentiraš, i pokle drugi komentira i tako to…
   Isto tako, “ako zelis nesto znati, onda odaj postovanje prema pokojniku” – ča to znači da napišeš dve lijepe i odmah će ti se odat tajna? eh, da.

   svi tu svašta pišu, ali malo opće tolerancije bi stvarno dobro došlo… i bez prijetnji tipa “cubric ce te stavit na ban listu” jer je iPazin i bez ban liste posta jeno veliko privatno politicko s***e

   1. tomcub napisao:

    ne uplićite mene u prepirku, ne postoji nikakva ban lista

  2. StatlerWaldorf napisao:

   Mene tračanje ne zanima, i ne želin osuđivat pokojnika.
   Smatran da bi bilo dobro reći uzrok smrti radi drugih kojima se more desit isto, a more se izbjeć. Život je pokaza da na mlade dosta slabo djeluju prodike starijih po pitanju alkohola, droge, brze vožnje, cigareta i sličnih životnih iskušenja i poroka. Ali kad vidiju da je neki vršnjak ili bližnji zbog nečega od tega zgubi život – to djeluje neopisivo jako. To se pokazalo svaki put kad se nešto slično desilo u Pazinu (vjerujen i drugdje). Osobno znan više njih koji su nakon tega potpuno ili djelomično promijenili loše životne navike.
   Ako baren jedan drugi zbog ovega prestane pit ili se drogirat ili divljat na cesti ili bilo ča slično, a ča se moglo izbjeć, onda je javna objava uzroka po meni vrijednija od svake morbidnosti ili narušavanja mira pokojnika. Pokojniku RIP, ali njemu se više ne more pomoć ili odmoć, ali živima more.
   Ja san isto kao klinac odmahiva s rukon na neke savjete, ali sada kao stariji, i to roditelj, gledan na to drugačije. I da se mojemu djetetu desi nešto ča se moglo izbjeć, ne bin to taji, nego bin dozvoli da se reče i bude opomena drugima.
   Ja potpuno podržavan jedan, možda stvarno morbidan, ali ipak dobar prijedlog: da se slika npr. tupog pogleda ispijenog Dine Dvornika (a i Goran Bare je sličnom putu) stavi na jumbo plakate s porukom tipa “Želiš li ovako završiti?” Isto kao ča se u drugin zemljama na kutije cigareta stavljaju slike uništenih ljudskih organa. Jasno je zašto.
   A to ča te smeta moje mišljenje ili komentiranje nekega ili nečega, to je tvoj problem, i nije i ne more bit razlog za zabranu pristupa portalu. Pogotovo dokle iman istomišljenika. Ja na isti način smatran da ti pričaš gluposti, ali me to ne smeta i ne branin ti da to delaš i dalje. Vidit ćemo ki je bi više u pravu.
   P.S. A ku ne znaš ki su Statler i Waldorf, proguglaj malo pa će ti bit jasno od kud taj nick. Očito si premlad da biš to zajno zna.

 4. bivas napisao:

  men ovo ča si napisa za dvornika ti je totalno retardirano, a pogotovo ča si i bareta uplea u to… ako stvarno tako razmišljaš si budala ako se mene pita, a ako si se zajebava onda je druga spika…

 5. luna napisao:

  Dragi bivas, sigurno si mlad i sasvim sigurno nimaš dice i teško da moreš kapit ča je pisac (S&W) te reć. Mislim da ne osuđuje ni Dvornika ni Bareta, oni su kao muzičari super, ali ne moremo poreć da im je osim muzike život totalno fucked up, ku znaš ča mislin reć (Dvorniku -RIP -naročito).
  by the way: men =ljudi, man=čovjek(če)

 6. pravopisac napisao:

  men = po vuku = čovječe = slang

 7. bivas napisao:

  čitaj kako pišeš piši kako čitaš… znan ja dobro engleski ali mi pravopis ne treba da objasnin d point. kuiš… iman 21. godinu nezaposlen (povremeno beren masline i za vikende iman svoj bar na dršćevki) i neman dicu ali kapin ča je stija reć. baš zato govorin da ako je to reka ko zajebanciju je ok a ako to ozbiljno misli je u kurcu čovik… nemoj mislit da ih branin zbog muzike jer ih ne moren čut btw….

 8. luna napisao:

  sori,sori men! dolazin iz vremena kad vuk ni bi avangarda, a očito mi i smisao za humor ni nešto. btw :moreš kapit , trebalo je reć: nemoreš osjećat ono kao kad imaš dicu. .. a za jumbo plakate i slično, teško da ima efekta. sori ku si se naša ufenđen!

 9. bivas napisao:

  ma ni bijed, sve kul. nisan se ufendi, samo shitin kad neki ukazuje na nevažne stvari u onemu ča san sti reć… pogotovo kad san jušto napisa… ma nema veze ča nema efekta nego mi je glupa cijela ta spika, pušti brižneg čovika na miru, sam je odabra ča će i kako storit. ako će se drogsat nek se drogsa, njegov problem… sad da neki gre stavljat tvoju sliku za nešto takvo vjerojatno ti ne bi bilo baš super. makar mislin da se je čovik zajebava… ali ako ni, samo san reka da je po meni debil… neće se ufendit za to…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.