Na Croatia kupu u daljinskom jahanju Nina Fakin i Sauron zlatni na 83 km

Ovog vikenda ljubitelji konja i daljinskog jahanja mogli su uživati na 4. kolu Croatia kupa u daljinskom jahanju koje je održano u Purićanima kraj Bjelovara. Domaćin i organizator ove utrke Konjički klub Vinia ugostio je 48 jahaćih parova i to 45 iz Hrvatske i 3 strana jahača iz Engleske i Slovenije. Uz jahače oko 120 logističara i posjetitelja uživalo je na prekrasnim terenima Bilogore.

Na utrci D od 21 km pobijedila je Mahnet Ana na grlu 189 Odra iz KK Čazma. Na utrci A 42 km u kategoriji juniora pobijedila je Škrlec Martina na grlu 676 Whisper iz KK Husar, druga je bila Baldaš Nikol na 16 Srećku iz KK Soko dok je trećeplasirana Grdiša Antonija na grlu 504 Maverick iz KK Klinča sela. U kategoriji seniora na istoj utrci slavio je Hrlic Ivica na grlu 26 Shagara iz KK Čazma, druga je bila Kozar Dajana na grlu 472 Malika Bint Kubl iz KK Baranja a na trećem mjestu je Milan Palčić na grlu 546 Mert i KK As Klinča sela. Na najdužoj stazi CEN1* 83 km u kategoriji juniora pobijedila je Nina Fakin na grlu Sauron iz KK Vinia, druga je bila Šošić Barbara na 411 Gazal Ahat iz KK Istra dok je treći bio Winkler Bor iz KK Istra. U kategoriji seniora na utrci CEN1* 83 km pobijedio je Gabrijelčić Vojko na grlu Nabila Rah iz Slovenije, druga je bila Radin Denisse na 454 Fareesa a treće plasirana je bila Kovačević Dinka na grlu 518 Aslan Ibn Jammil iz KK Husar.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je 8 jahača iz KK Vinia. Osim prvoplasirane Nine Fakin na utrci su sudjelovali na utakmici A 42 km u kategoriji juniora: Ivan Vodogažec na grlu Egzotika (4.mjesto), Nina Doričić na grlu Gjogan (8. mjesto), Vuković Katarina na Lucy Lou (10. mjesto) te Laura Šapić na grlu Anabella koja nije završila utakmicu zbog šepanja konja. Na istoj utrci u kategoriji seniora nastupila je Una Carboni na grlu Gabriela (9.mjesto) te Nino Radošević na grlu Camil (11 mjesto). Na utrci D 21 km Trčak Sarah i Shagya Gard ostali su bez plasmana zbog šepanja konja. Ekipna pobjeda pripala je KK Istra, drugoplasirani je KK Hrvatski Sokol Vukovije dok je KK Vinia treća najbolja ekipa. Na dodjeli nagrada najboljim jahačima u ime pokrovitelja utrke obratio se i gradonačelnik grada Bjelovara Dario Hrebak te tom prigodom uručio nagrade. Ovom utrkom KK Vinia osigurao je dodatnih 1460 bodova te se u ukupnom poretku nalazi na 4. mjestu najboljih hrvatskih klubova u daljinskom jahanju.

zvono.eu

1 komentara na “Na Croatia kupu u daljinskom jahanju Nina Fakin i Sauron zlatni na 83 km”

  1. briškula napisao:

    Bravo Nina! Čestitke na uspjehu tebi i obitelji koja te podržava u svim tvojim hobijima!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.