Na humanitarnoj utrci Za zdrav život! 74 natjecatelja iz cijele Istre

BiciklizamDruštvo tjelesnih invalida Pazin je povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u nedjelju organiziralo 6. tradicionalnu humanitarnu rekreativnu utrku za bicikliste i atletičare sa sloganom „Za zdrav život!“.

Po ugodnom i sunčanom vremenu na startu na pazinskom Trgu slobode okupilo se 65 biciklista i 9 atletičara kako aktivnih sportaša tako i rekreativaca iz raznih krajeva Istre. Svi su oni predvođeni paraplegičarima Dejanom Nišandžićem i Gracijanom Turčinovićem krenuli put Sv. Petra u Šumi, Žminja, Gračišća te natrag do Pazina.

Natjecateljski dio staze od Žminja do Gračišća najbrže je odvozio Luka Grubić koji je iz ruku pobjednika prošlih dviju utrka Endija Širola primio prelazni pehar. Najbolji u pojedinim kategorijama nagrađeni su medaljama i nagradama brojnih sponzora, a nagrade su zaslužili i najmlađi sudionik Nino Ivaninić, te najstariji Lučano Gržetić.

Uplatom kotizacije za sudjelovanje na utrci i dobrovoljnim prilozima građana prikupljeno je ukupno 2.400 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku specijalnog kombi vozila prilagođenog prijevozu osoba s tjelesnim invaliditetom.

DTI Pazin se zahvaljuje svim sudionicima, sponzorima i volonterima koji su doprinijeli da se i ova utrka uspješno okonča.

Detaljnije rezultate i fotografije s utrke možete pogledati na facebook stranici Društva tjelesnih invalida Pazin, javljaju iz DTI Pazin.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.