Na jezeru u Cerovlju održano Prvenstvo društva u lovu ribe udicom na plovak

2Dana 2. lipnja 2013. godine na jezeru u Cerovlju održano je Otvoreno prvensvo društva ŠRD “Pazinčica” Pazin u lovu ribe udicom na plovak. Pored domaćih ribiča natjecali su se ribiči iz ŠRD “Mrena” Buzet, ŠRD “Istra” Buje, Fužina i ŠRS Zagrebačke županije. Nastupilo je ukupno 35 natjecatelja od čega 6 kadeta, 3 seniorke i 26 seniora.

Fotogaleriju pogledajte u nastavku članka

Plamani domaćih i gostujućih natjecatelja bodovali su se posebno tako je u kategoriji gostujućih kadeta drugo mjesto osvojio Adel Miljković dok je pobjednik Stjepan Sinčić obojica iz ŠRD “Mrena” Buzet. od domaćih natjecatelja četvrti je Matija Urović, treći Tino Opatić, drugi Martin Tomišić, a prvo mjesto zauzeo je Ruben Šćulac sa ulovljenih 1616 grama.

U kategoriji seniorki treća je Ivanka Šimunić, druga Ivana Grgurić obje iz Fužina dok je pobjedila Marica Habeković iz Zeline sa ulovljenih 1334 grama. U kategoriji gostujućih seniora treći je Stjepan Šimunić iz Fužina, drugi Stipe Pintar iz Buja a prvi Nelfi Blažević iz Buzeta sa ulovljenih 5545 grama. Od domaćih seniora treće mjesto zauzeo je Massimo Russi, drugi je Martin Galant dok je ovogodišnji pobjedik duštva ŠRD “Pazinčica” Pazin Mario Plejić sa ulovljenih 1633 grama ribe koji je uz medalju i pehar osvojio i prijelazni pehar duštva do iduće godine i novog prvenstva.

Toplo i lijepo vrijeme u nedjelju je u šetnju izmamilo veći broj ljubitelja prirode i ribolova pa se njih 30-ak pridužilo ribićima u druženju i ručku u ribičkom domu ŠRD “Pazinčice” Pazin na jezeru kod Cerovlja. Sva ulovljena riba je pod nadzorom sudca natjecanja Đorđa Velenderića vraćena nazad u vodu.

ŠRD “Pazinčica” Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.