Na memorijalnom turniru Marino Pađen godišta 2004. košarkaši Pazina drugi iza Crikvenice te ispred vršnjaka ABA ligaša Krk

Mladi pazinski košarkaši sudjelovali su na prijateljskom respektabilnom turniru 2004 godišta u znak sjećanja na prerano tragično preminulog mladog košarkaša Crikvenice Marina Pađen.

Prvi dan turnira pobijedili su sa pola koša vršnjake Krke iz Novog mesta za koje na poziciji playmakera igra Luka Anzulović sin trenera Splite Vladimira, odnosno nećak Dražena izbornika seniorske reprezentacije Hrvatske. Odličan je u pazinskim redovima bio Tomas Belina. U drugoj utakmici turnira bez Benkovića nakon opuštanja u moru izgubili su od domaćina Crikvenice, Drugi dan turnira uz veliku minutažu dečkima koji manje su igrali dobili su uvjerljivo mlađahne Čakovčane. U zadnjoj utakmici turnira potvrdili su drugo mjesto pobjedom od 25 razlike nad PSVom Rijeka uz 23 koša Damjana Duškovića koji je pogodio pet od sedam trica i ušao u petorku turnira. Pratili su ga Tomas Belina i Jan Benković, Ali pohvale zaslužuje cijela ekipa od Donalda Mendikovića, Erika Fabris, Luke Guština, Mateja stva , Petra Rabac, Massima Ivić, Luke Sironić, Tonija Selara i Tonija Lukina. Treća je ekipa Krke koja je nakon vodstva protiv domaćina od osam razlike poklekla u drugom dijelu utakmice, četvrta ekipa FSV iz Rijeke, a peti su najmlađi igrači Čakovca. Najbolji strjelac i igrač turnira je Latin iz Crikvenice. Odličan je bio i Butorac ud domaćim redovima. Uz Krešu Kozlevčara glavnog organizatora treba istaknuti suce poznate trenera KK Crikvenice Kizu Dragojevića i Peru Gračakovića koji su svi zajedno odlično organizirali memorijalni turnir!

KKP

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.