Nagradna igra: 2 x 1 ulaznica za 2Cellos u pulskoj Areni!

2cellos_arena_1Svjetski poznati hrvatski čelisti nastupaju 3. srpnja u pulskoj Areni, a iPazin i Menart dijele vam 2 puta po 1 ulaznicu za ovaj koncertni spektakl.

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno napokon malo odmaraju u društvu obitelji i prijatelja jer pred njima je veliki spektakl kojeg već dugo željno iščekuju: nastup u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni, 3. srpnja u 21 sat.

Iza njih je čak milijun prijeđenih kilometara i više od 300 koncerata održanih u 40 zemalja, što samostalnih što u društvu Eltona Johna! Nedavno su samostalno nastupili na prepunom Titovom Trgu u Kopru i bacili u delirij više tisuća obožavatelja! Na kraju su im, osim gromoglasnog pljeska i poziva na bis, iznenađenje pripremili mladi čelisti pa su tako Luka i Stjepan, za promjenu, uživali u ulozi publike.

“Bila je ludnica! Trg je bio krcat, nije više stala ni igla, a publika više nego odlična! Odsvirali smo 4 dodatka, a poslije koncerta smo potpisivali još dva sata! Kad smo se vratili u backstage nakon koncerta tamo nas je dočekalo pravo iznenađenje, grupa od desetak mladih čelista iz škole iz Izole nam je, potpuno neočekivano i nenajavljeno, odsvirala njihove obrade nekih pjesama, i zvučali su moćno i bilo je magično, mi smo sjeli na pod, uživali i slušali! “ – rekao je Stjepan Hauser koji se odmara s obitelji i prijateljima u Istri.

Organizator koncerta, Menart, i iPazin dijele vam 2 puta po 1 ulaznicu za ovaj koncertni spektakl u pulskoj areni. Odgovor na nagradno pitanje: “Kako se zove bubnjar koji svira s 2Cellos?” pošaljite na [email protected] najkasnije do srijede, 26. lipnja, u 23:59 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.