Nagradna igra: 2 x 1 ulaznica za “Stand up comedy show” u Bunkeru

2Došlo je vrijeme za još jednu dozu smijeha u pazinskom Buffet Bunkeru. Jednom mjesečno u suradnji sa Studiom Smijeha iz Zagrebu održava se stand up večer. Ovoga petka (21. studenog 2014. godine) u 21 sat dolaze Tihomir i Tin.
Ulaznice su dobile: Maja Klemen i Martina Aničić. Čestitamo!

Tin Sedlar

Najmanji komičar na Balkanu, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mladi (mali), voli se šaliti na svoj račun. Kao mali je bio mali, a kao veliki je opet mali.

Hobi mu je pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove i pri kupnji alkohola. On je jednostavno mali čovjek s velikim srcem.

Rođen u Zagrebu 14.04.1988. Diplomirao je pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, trenira djecu nogomet, a nastupa i kao stand up komičar u Studiju Smijeha. On je dijete u duši, a i dijete izvana. Od malih nogu zanimao se za glumu, pa stoga voli kazalište i uživa glumiti u predstavama za djecu.

Tihomir Paravina

Tihomir je komičar koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može “izgorit” i pod reflektorima isto ko pod suncem.

ULAZ: 20kn
REZERVACIJE: 052/616/676

FB event: Studio Smijeha u Bunkeru

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 2 puta po 1 ulaznicu (2×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru (21. studenog 2014. godine u 21:00h).

Sve što morate napraviti je poslati email na [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do petka (danas), 21. studenog 2014. godine u 18:00 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.