Nagradna igra: 2 x 1 ulaznica za “Stand up comedy show” u Bunkeru

bunkerDošlo je vrijeme za još jednu dozu smijeha u pazinskom Buffetu Bunkeru. Ovoga četvrtka (29. listopada 2015. godine) u 20:30 dolazi Tihomir Paravina. Bunker i iPazin dijele dva puta po jednu ulaznicu!

Tihomir Paravina

 

U sklopu regionalne turneje, 29.10. u 20.30h u Bunkeru, Tihomir Paravina “glavom i bradom” izvodi svoj glazbeno-štosni šou program pod imenom ‘Nos za Štos’ u kojem, kako kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.

Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu za pričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.

Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.

Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.

Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.

2013. gost na ‘Stendap Festu’ u Beogradu u Domu Omladine. U kolovozu 2014. u Sloveniji je nastupač na ljetnom festivalu ‘Panč’ u Ljubljani. 2014. sudjeluje kao izvođač na projektu ‘Smjehotres’ u Zagrebu.

Izvodi vlastiti šou program pod imenom ‘Nos za Štos’ koji je zamišljen kao glazbeno-štosni program u kojem svira i priča u glazbenim rečenicama i objašnjava fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik. Dio je postave u televizijskom stand up comedy showu ‘Klub Smijeha’ koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2, te dio postave televizijskog showa “STANDUP & MORE” koji se prikazuje na Comedy Central Extra.
REZERVACIJE: 052/616/676

FB event: Stand up comedy u Bunkeru

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 2 puta po 1 ulaznicu (2×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru (29. listopada 2015. godine u 20:30h).

Sve što morate napraviti je poslati email na [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do četvrtka (sutra), 29. listopada 2015. godine u 12:00 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.