Nagradna igra: 2 x 1 ulaznica za “Stand up comedy show” u Bunkeru

2Po prvi puta stand up komičari zagrebačkog Studija smijeha redovno će nastupati u Pazinu, točnije u pazinskom Buffet Bunkeru. Nakon otvaranja prvog comedy cluba “Studio Smijeha” u Zagrebu, ekipa iz Studija, osim šta je završila na RTL televiziji u showu “Klub smijeha” započela je i redovnu suradnju s raznim klubovima diljem Hrvatske. Na red je došao i Pazin. Od 09. travnja jednom mjesečno održavati će se stand up comedy večeri u Pazinu.

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 2 puta po 1 ulaznicu.

U srijedu u 20:30h vas očekuje punih sat vremena, a i više, odlične zabave uz dva izvrsna komičara Domagoja Pintarića i Vlatka Štampara.

Ulaznica je samo 20kn, a uz ulaznicu dobijete i rakiju dobrodošlice. Ulaznice/rezervacije primaju se do srijede u 12:00. Što znači ako želite stol za sebe i društvo morate doći u sam Buffet Bunker potvrditi rezervaciju.

Kako su prošli u Splitu, pročitajte na linku.

Domagoj Pintarić

Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu to redovito uspijeva!

Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole i da mu je cijeli život isprepleten neobičnim i nevjerojatnim situacijama, a i da on sam na život gleda drugačije od velike većine.

Kako uopće funkcionira netko tko je student u 32. godini života, a u 22. je pisao zakon za Ustav Republike Hrvatske? Kako se čovjek koji je rođen u centru Zagreba odlučio otići živjeti u mjesto od 20 stanovnika čiji naglasak uopće ne razumije?

Kako je istovremeno radio kao izbacivač u noćnim klubovima i objavljivao poeziju?
Uvijek na suprotnoj strani od većine, iako često ne svojom voljom, vječit je izvor frustracija i analiza stvari koje svi vidimo, ali ih ne gledamo kao ono što stvarno jesu.

Vlatko Štampar

Na pozornici je veći nego kad nije na pozornici. Materijal su mu svakodnevne teme od javnog prijevoza, sexa, veza, javnog sexa, reklama, tv-a ali gledane s, drugim ljudima, čudne perspektive. Ptičje. Humor začinjen žestokim grimasama, imitacijama šumskih životinja i personaliziranjem uporabnih predmeta.
1982. godine – slomio je gležanj na ilegalnom turniru u šahu. Iako se nije još ni rodio. Tako mu je propala baletna karijera u Bangladešu. Visok 2.06m, ima 120kg i boji se kukaca. Ali ne i bubamara.

Voli reggae glazbu, čokoladno mlijeko i iransku underground metal scenu. Ne voli kemijske olovke i napudrane žene, a ni kemijske žene i napudrane olovke. Živi na visokoj nozi i za blagdane se ne voli oblačiti u žensku odjeću.

FB event: Studio Smijeha u Bunkeru

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 2 puta po 1 ulaznicu (2×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru (09. travnja 2014. godine u 20:30h).

Sve što morate napraviti je poslati email na [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do utorka, 08. travnja 2014. godine u 12:00 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.