Nagradna igra: 2 x 2 ulaznice za BeerFest u Sv. Lovreču

2U Sv. Lovreču će ove subote, 05.10. biti održan prvi BeerFest – Fešta od bire, kojom će vrata starih zidina biti otvorena za sve pivoljupce, i one željne zabave i druženja te tom prilikom iPazin portal kao medijski pokrovitelj koncerta u suradnji s organizatorom KUD Matka Laginje dijeli svojim posjetiteljima 2 puta po 2 ulaznice.

Naime, uz preko 20 vrsta piva iz Istre, Hrvatske i Europe, na velikoj pozornici u središtu mjesta prodefilirat će razni izvođači koji će zabavljati posjetitelje. Atmosferu će podgrijati limenjaci iz Pazina, povećati će temperaturu zatim trio Oberkreiner, Laguna Band je održavati na ugodnoj vatri, a zapaliti Belfast Food iz Rijeke, kao zvijezde večeri.

Gostima će na lovrečkoj placi biti dostupna i gastronomska ponuda, te se organizatori nadaju da će doživljaj uz pivo, glazbu i hranu biti potpun.

Pivo, kao središna poveznica ove fešte bit će prisutna i nudit će se na štandovima, od domaćih , među kojima je i raritetno ‘San Servolo’ do onih koje konzumiraju stanovnici iz ostalih dijelova Europe.
Cijela manifestacija započinje u 17 sati a završava u ranim jutarnjim satima.

U slučaju kiše, manifestacija se ‘seli’ u sljedeću subotu, 12. listopada.

FB event: Beerfest Sveti Lovreč

Nagradna igra:

Medijski pokrovitelj koncerta iPazin portal i organizator KUD Matka Laginje dijele vam 2 puta po 2 ulaznice za prvi BeerFest – Fešta od bire u Sv. Lovreču.

Sve što morate napraviti je poslati točan odgovor na nagradno pitanje:

Belfast Food je obradio pjesmu Ewana MacColla te ju pretvorio u svoj hit. Naziv originalne pjesme je:

a) Dirty Old House
b) Dirty Old Town
c) Dirty Old Friend

na email [email protected] (s naslovom email-a “BeerFest Upad”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do petka, 04. listopada, u 12:00 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.