Nagradna igra: 2 x 2 ulaznice za film Latcho Drom

2Motovun Film Festival otvoriti će svoja vrata u petak 26. srpnja (nulti dan) kada će se moći besplatno pogledati projekcija kratkih filmova. Program će započeti u subotu 27. srpnja. iPazin portal u suradnji s Motovun Film Festivalom dijeli vam 2 puta po 2 ulaznice za prvi dan festivala (27.07.), za film Latcho Drom u 21:15 (kino Barbacan). Sve posjetitelje ove projekcije pri ulasku u kino čeka iznenađenje.

O filmu:

Latcho Drom

Francuska, 1993, 103′
Redatelj: Tony Gatlif

Kapitalan dokumentarac o Romima, sniman u 11 zemalja, s malo riječi i puno glazbe. “Latcho Drom” ili “siguran put” rekonstruira migracije kojim su stoljećima putovali Romi od Indije do Španjolske. Oni su prokleti, proganjani i osuđeni provoditi život u lutanjima. Tako kaže njihova glazba. Samo glazba čuva uspomenu na njihovo podrijetlo. I njihova krv.

(MFF)

Nagradna igra:

iPazin portal u suradnji s Motovun Film Festivalom daruje svojim posjetiteljima 2 x 2 ulaznice za prvi dan festivala (27.07.), za film Latcho Drom u 21:15 (kino Barbacan) a sve što morate napraviti je poslati email s kontakt podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu [email protected] s naslovom “MFF – Latcho Drom” do petka u 12 sati. Dvoje dobitnika ćemo izvući slučajnim odabirom.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.