Nagradna igra: 2 x 2 ulaznice za Zaz u pulskoj Areni!

2Najpopularnija francuska pjevačica nastupiti će 14. kolovoza u pulskoj Areni te tom prilikom iPazin portal kao medijski pokrovitelj koncerta u suradnji s Menartom dijeli svojim posjetiteljima 2 puta po 2 ulaznice za koncert.

Francusku pjevačicu Zaz koja je osvojila obožavatelje singlom Je Veux, Menart BPM ponovno dovodi u Hrvatsku i to 14. kolovoza, srijeda, u jedan od najljepših amfiteatara na svijetu – pulsku Arenu.

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy, prošle je godine bila oduševljena dočekom koji joj je priredila hrvatska publika te ni ove godine, pjevačica i njezin management, ne skrivaju zadovoljstvo jer se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve.

Koncert je bio rasprodan pa svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za zagrebački koncert, 14. 8. imaju prilike uživati u njenim starim, ali i novim pjesmama objavljenim na netom objavljenom albumu „Recto Verso“ (Sony Music/Menart) koji je već u prvom tjednu prodaje ušao na listu najprodavanijih inozemnih albuma (podaci HDU). Album je najavljen singlom „On Ira“.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima i putem eventim.hr-a

Do dana koncerta cijene su sljedeće:

220 kn parter – stajanje
240 kn tribina – slobodno sjedenje
280 kn vip loža – sjedenje

NA DAN KONCERTA cijene će biti uvećane za 20 kuna!

240 kn parter
260 kn tribina
300 kn vip loža

Koncert počinje u 21 sat.

Ako ćete imati priliku za produženi vikend (15. kolovoza je blagdan), započnite ga uz vrckavu Zaz.

FB event: Zaz @ Arena Pula

Nagradna igra:

Medijski pokrovitelj koncerta iPazin portal i organizator koncerta Menart BPM dijele vam 2 puta po 2 ulaznice za ovaj koncertni spektakl u pulskoj Areni. Sve što morate napraviti je poslati točan odgovor na nagradno pitanje: “U kojem je hrvatskom gradu Zaz nastupila prošle godine?” na email [email protected] (s naslovom email-a “Zaz Pula”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do nedjelje, 11. kolovoza, u 20:00 sati. Dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.