Nagradna igra: 2×1 karta za koncert Šajete u organizaciji KSI Mate Balota

Kao svake godine, zagrebački Klub studenata Istre „Mate Balota“ želi svojim članovima i gostima pružiti pravu  glazbenu poslasticu uz mnogo zabave. Naime, KSI ponovno organizira odlični božićni koncert, na kojem će nastupiti pjevač i zabavljač Dražen Turina Šajeta. Koncert će biti održan u petak, 9. prosinca, u 21 sat, u zagrebačkom klubu Željezničar.

Osim Šajete, zabavljat će Vas i bend istarskih studenata – Take 5. Ovo je prilika ne samo za vrhunsku zabavu, već i za promociju mladih glazbenih talenata kao i već dobro prihvaćenih klupskih dj-eva.

U Zagrebu postoji mnogo mjesta za izlaske, ali unatoč tome studenti imaju malo prilika za odlazak na koncerte po za njih prihvatljivim cijenama. Ove godine Klub studenata Istre „Mate Balota“ preuzeo je inicijativu i u suradnji s klubom Željezničar odlučio organizirati pravu studentsku feštu. Popularna cijena karte i pića dodatni je motiv da studenti i oni koji se tako osjećaju dođu u Željezničar i zabave se u odličnoj studentskoj atmosferi, pojasnili su iz Uprave KSI-a „Mate Balota“.

iPazin i Klub studenata Istre “Mate Balota” iz Zagreba ovom prilikom dijele 2×1 kartu za koncert u Željezničaru, pa ako studirate u Zagrebu ili se kojim slučajem nalazite u metropoli, zaigrajte našu nagradnu igru.

Pravila nagradne igre:

  • Pridruži nam se na Facebooku
  • Na wall/zid iPazin stranice na Facebooku stavi youtube link na neku pjesmu Šajete
  • Slobodno pozovi prijatelje da se pridruže i lajkaju pjesmu koju si postavio/la na wall/zid iPazin stranice na Facebooku
  • Dvije osobe s najvećim brojem lajkova dobivaju po jednu ulaznicu za koncert!
  • Imaš vremena do petka u 14:59

Sretno!

AR / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.