Nagradna igra: 2×2 ulaznice za Gorana Bregovića u porečkoj diskoteci Byblos

2Nakon veoma uspješnih ovogodišnjih koncerata Jole, Severine, Colonie u porečkoj diskoteci Byblos na sljedeće na redu nam je poseban koncert uživo već ovog petka 8.8. legendarnog Gorana Bregovića sa svojim orkestrom za svadbe i sprovode koji dolazi u sklopu turneje «If you don’t go crazy you are not normal».

iPazin portal kao medijski pokrovitelj koncerta dijeli svojim posjetiteljima 2 puta po 2 ulaznice za koncert Gorana Bregovića u porečkoj diskoteci Byblos

Goran Bregović, nekadašnji frontman Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.

Iščekivani koncert balkanskog glazbenog karizmatika i jednog od najtraženijih autora i glazbenika s naših prostora na europskoj glazbenoj sceni priprema se već duže vrijeme u diskoteci Byblos, a kako će biti jedini veliki Bregin koncert na Istarskom poluotoku u ovoj godini, očekuje se pristizanje fanova iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Italije – kao što potvrđuju brojni pozivi za rezervaciju stolova.
Ulaznice za koncert Gorana Bregovića i njegovog Orkestra za svadbe i sprovode mogu se kupiti u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 130 Kn, te na ulazu u diskoteku po istoj cijeni u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći). Iza ponoći cijena ulaznice je 180 Kn, dok rezidentima Istre vrijedi kao i za svaki veliki događaj u diskoteci Byblos poseban popust od 50% na pretprodajnu ulaznicu na ulazu u diskoteku na dan u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći).

FB event: Goran Bregović @ Byblos

Nagradna igra:

Medijski pokrovitelj koncerta iPazin portal i organizator koncerta diskoteka Byblos dijele vam 2 puta po 2 ulaznice (2×2) za legendarnog Gorana Bregovića sa svojim orkestrom za svadbe i sprovode. Sve što morate napraviti je poslati točan odgovor na nagradno pitanje: “Koje je ime turneje u sklopu koje Goran Bregović dolazi u diskoteku Byblos?” na email [email protected] (s naslovom email-a “Bregović Byblos”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do petka, 08. kolovoza, u 00:00 sati. Točan odgovor možete pronaći u tekstu. Sretne dobitnike izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.