Nagradna igra (4 x 1 ulaznica): Prosinac u Buffet Bunker-u počinje uz Catch-Pop String-Strong.

2Njihova sposobnost da izgrade nove forme iz različitih komponenata/žanrova glazbe koristeći svoju virtuoznost dovela ih je na velike svjetske pozornice gdje svojim nastupima plijene pažnju kako slušatelja tako i kritike i nemogu nikoga ostaviti ravnodušnim.

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu.

One su Rina Kacinari i Jelena Popržan jedna kosovska albanka jedna srpska albanka a zajedno sviraju i kombiniraju glazbu Bacha, tradicionalnu Balkansku muziku, škotske jiggove, pop glazbu ali isto tako skladaju i svoju vlastitu glazbu mješajući sve prije spomenute stilove.

U glazbi Catch-Pop String-Stronga kombiniraju se priče i interpretacije različitih era i kultura. Opremljene su Čelom, Violom i glasom i to su njihovi alati za gradnju mostova između različitih kultura, stoljeća i glazbenih tradicija…

Lakoća kojom to one rade naprosto ostavlja bez daha…

Start koncerta je u 21 sat, 05. prosinca 2014. godine.

catchpopstringstrong.com
facebook.com/catchpopstringstrong

FB event: Catch-Pop String-Strong u Bunkeru

ULAZNICA: 20kn
Pretprodaja ulaznica: Pro Music ili Buffet Bunker

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu (4×1) za koncert Catch-Pop String-Stronga u Buffet Bunkeru (05. prosinca 2014. godine u 21:00h).

Sve što morate napraviti je poslati točan odgovor na nagradno pitanje: “Koje instrumente Catch-Pop String-Strong koriste u svojoj izvedbi?” na email [email protected] (s naslovom email-a “Catch-Pop String-Strong – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do četvrtka, 04. prosinca 2014. godine u 22:00 sata. Četvero sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.