Nagradna igra: 4 x 1 ulaznica za “Stand up comedy show” u Bunkeru

Došlo je vrijeme za još jednu dozu smijeha u pazinskom Buffetu Bunkeru. U četvrtak, 21. travnja, u 21:00 dolaze Saša Turković i Miranda Lončar. Bunker i iPazin dijele četiri puta po jednu ulaznicu!

SAŠA TURKOVIĆ

Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.
Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.

Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u studijo smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.
Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.
Voli klasičnu glazbu, koju sluša isključivo s kazeta, i tvrdi da je ova nova današnja glazba (kao recimo Elvis Presley i Beatles) jednostavno manje vrijedna …
Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema facebook profil…ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati…kao i tamagotchi i Beta videorekorder.
Misli su mu prljave, a humor čist … bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori Mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na Mađarskom.

MIRANDA LONČAR

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.
Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

ULAZ: 30kn (rezervacije stolova na broj telefona 052616676 ili inbox)

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu (4×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru ((25. ožujka 2016. godine u 21:00).

Sve što morate napraviti je poslati email na nagradna [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do četvrtka, 21. travnja 2016. godine u 18:00 sati. Četvero sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.