Nagradna igra: 4 x 1 ulaznica za “Stand up comedy show” u Bunkeru

Došlo je vrijeme za još jednu dozu smijeha u pazinskom Buffetu Bunkeru. Ovoga petka (25. ožujka 2016. godine) u 21:00 dolaze Josip Škiljo i Tomislav Promorac. Bunker i iPazin dijele četiri puta po jednu ulaznicu!

Josip Škiljo je tridesetdvogodišnji “mladić” koji često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

FB event: Stand up comedy u Bunkeru

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu (4×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru ((25. ožujka 2016. godine u 21:00).

Sve što morate napraviti je poslati email na [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do četvrtka, 24. ožujka 2016. godine u 18:00 sati. Četvero sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Dobitnici:

Dobitnice jedne ulaznice za večerašnji Stand up su: Jelena Vuković, Marina Jašić, Barbara Klanjac i Romina Gašparić. Čestitamo.

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.