Završena nagradna igra za večerašnji “Stand up comedy show” u Bunkeru

2Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose.

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu. U nastavku saznajte imena dobitnika ulaznica.

Ulaznice su osvojili Lea Miletić, Martina Rumin, Tatjana Skrobe Mrgan i Saša Belac koje ćemo kontaktirati putem email adresa.

Već više od šest mjeseci, stand up showom „KAJ BRE?!“, naša najpoznatija stand up komičarka Marina Orsag i njezin kolega iz Srbije Aleksandar Perišić razbijaju sve predrasude vezane uz odnose Hrvatske i Srbije. Nasmijali su Zagreb, Beograd, Poreč, Umag, Zabok, Dubrovnik i Split, vrijeme je da posjete i Pazin nakon kojeg slijede Rijeka i Šibenik.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.

Marina i Aleksandar oboje su bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u pazinskom Buffet Bunkeru 26. prosinca u 21 sati.

Ne propustite odličan “fajt” bez ikakvih loših primisli, već s ciljem da se humorom „duhovi prošlosti“ ostave daleko iza nas. Osim što su bili u pionirima, Marina i Aleksandar pioniri su i svojih scena, odnosno prva komičarka i komičar Hrvatske i Srbije.

Marina Orsag

Ima metar i želju da naraste, ali nikad ne odraste. Rođena je par dana nakon Nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne miruje, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidjela puta! Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Aleksandar Perišić

Omega-Mužjak STANDUP.RS organizacije. Nedefiniran – nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna djevojka mu je rekla: “Kakav si to čovjek? Dam ti prst, ti hoćeš cijelu ruku!” Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Poslije prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gdje je osigurao sve osim svog financijskog spokoja.

Nagradna igra:

iPazin portal i Buffet Bunker dijele svojim posjetiteljima 4 puta po 1 ulaznicu (4×1) za “Stand up comedy show” u Buffet Bunkeru (26. prosinca 2014. godine u 21h).

Sve što morate napraviti je poslati email na [email protected] (s naslovom email-a “Stand up – Bunker”) te napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) najkasnije do petka, 26. prosinca 2014. godine u 18:00 sati. Četvero sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.