Nagradna Igra: 6×1 ulaznicu za Rovinj Music Festival

2Desetak dana djeli nas do početka jednog od najvećih glazbenih festivala na ovim prostorima, 6. Rovinj Music Festivala koji će se održati u Rovinju od 27. prosinca do 01. siječnja.

iPazin portal kao medijski pokrovitelj festivala dijeli svojim posjetiteljima dva puta po jednu (2×1) dnevnu ulaznicu za svaki dan Festivala u šatoru. 28., 29. i 30.12.

U mjesec dana, koliko su bile otvorene prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem RMF-u, pristiglo je ukupno 54 prijava iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije a stručni žiri u sastavu: Zoran Božić, Denis Budim, Darko Zgrabljić i Leo Modrić, imali su težak zadatak odabrati kojih četvero sastava će se predstaviti rovinjskoj publici i boriti za nagradu od 5000 kn.

Nakon stručne analize i višekratnog preslušavanja, odlučeno je kako će se na rovinjsku pozornicu ove godine popeti:

1. GENOVA – Čakovec
2. VAANKA SCHKVARE – Labin
3. OVRHA – Pula
4. GARAGE IN JULY – Osijek

Uz već najavljeni revijalni program na kojem će nastupati svjetski poznati bubnjar Pier Foschi zajedno sa Školom bubnjeva Rovinj i RMF bendom, S.A.R.S, Psihomodo Pop, Žene Balkana (Tamara Obrovac, Amira Medunjanin i Bilja Krstić) i The Night Express, novost je i da je dolazak na ovogodišnji RMF potvrdio sjajan dubrovački bend ‘Silente’ koji će nastupati prije S.A.R.S.-a, 28. prosinca.

„U Rovinj dolazimo u sklope male turneje u kojoj posjećujemo nekoliko gradova diljem obale. Neizmjerno nam je drago da smo dobili priliku zasvirati na RMF-u, istarska nas je publika nedavno očarala u Puli, osjećali smo se fantastično. Nadamo se kako će nas Istra ponovo razveseliti, pogotovo zbog uspješne povijesti RMF-a.“ Izjavili su članovi grupe Silente.

Uz to, novost je i da će proslavljeni istarski glazbenik Kristian Terzić zajedno sa njemačim bendom ‘The Positive Creative World’, 30. prosinca prije nastupa Žena Balkana, održati koncert u sklopu ovogodišnjeg 6. RMF-a.

U Novu 2015. godinu, Rovinjci će, uz ostale, ući i uz nastup Dream project benda koji će publiku zabavljati do dugo u noć.

FB event: 6. RMF – Rovinj Music Festival

Nagradna igra:

Medijski pokrovitelj koncerta iPazin portal dijeli vam 6 puta po 1 ulaznicu (2×1 dnevnu ulaznicu za svaki dan Festivala u šatoru – 28.,29. i 30.12.) za Rovinj Music Festival. Sve što morate napraviti je poslati točan odgovor na nagradno pitanje: “Koji je po redu ovogodišnji Rovinj Music festival?” na email [email protected] (s naslovom email-a “RMF – dnevna”), napisati vaše kontakt podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) te napisati koji dan festivala najviše iščekujete, najkasnije do 26. prosinca, u 08:00 sati. Točan odgovor možete pronaći u tekstu. Sretne dobitnike izvući ćemo slučajnim odabirom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.