Nagradna igra: Dvije karte za koncert Gregoriana 5. kolovoza u pulskoj Areni

greg.jpgiPazin.net i organizator koncerta Haarlem iz Zagreba dijele dvije karte za koncert Gregoriana 5. kolovoza. U nastavku saznajte više o nagradnoj igri. Također, donosimo i posljednji izvještaj o nastupu skupine u Dubrovniku.

Zbog nezapamćenog zanimanja građana i gostiju u Dubrovniku 22.7., njemačka skupina Gregorian održat će dodatni koncert, dan poslije prvog, 2.kolovoza u 21,30 sati na otoku Lokrumu.
Ulaznice za prvi koncert 1. kolovoza “planule” su dva tjedna prije samog održavanja koncerta zbog čega je producent Tomislav Kašljević u dogovoru sa upravom Javne ustanove „Rezervat Lokrum“ i managmentom grupe Gregorian i donio odluku o održavanju i drugog koncerta.

Nakon dubrovačkih koncerata grupa Gregorian će 3. kolovoza održati svoj zadarski koncert na čarobnom prostoru ispred crkve sv. Donata, a 5. kolovoza nastupaju u Areni, u Puli.

Jedinstveni njemački zbor pod vodstvom slavnog Franka Petersona, tvorca poznate grupe Enigma, na ovoj će turneji također promovirati svoj aktualni album Masters Of Chant Vol. VII na kojem se nalaze sjajne obrade hitova Guns ‘n’ Roses, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Mode, Kate Bush, Led Zeppelin, Snow Patrol i dr.

Vrhunsku kvalitetu vokalista ovog jedinstvenog zbora prepoznali su i svjetski filmski producenti, pa valja naglasiti da su Gregorian prisutni i u filmskoj glazbi u blockbusterima poput serijala filmova Harry Potter, Gospodar prstenova i Ratovi zvijezda.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri:

  • Pridruži nam se na Facebooku
  • Na wall/zid iPazin stranice na Facebooku stavi pjesmu (link sa Youtube-a) skupine Gregorian koja je prema tvom mišljenju najbolja
  • Ako staviš pjesmu koja se bude najviše lajkala dobivaš kartu za koncert!
  • Slobodno pozovi prijatelje da se pridruže i lajkaju pjesme koje si postavio/la na wall/zid iPazin stranice na Facebooku
  • Imaš vremena do nedjelje, zato požuri! :)

VAŽNO: Dopušten je samo jedan post (link na pjesmu) po osobi.

Sretno!

1 komentar na “Nagradna igra: Dvije karte za koncert Gregoriana 5. kolovoza u pulskoj Areni”

  1. vic napisao:

    Malo je ironično što osvajanje ulaznica za koncert Gregoriana uvjetujete stavljanjem linkova na youtube, iako je osnivač Gregoriana F. Peterson pokrenuo sudski spor upravo protiv tog istog youtubea zato što mu krše autorska prava.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.