Nagradna igra: Pazin Hepi femili – tematski stand up show

Pred blagdane čemu se bolje nasmijati nego familiji s kojom ćete provesti te iste blagdane.

Koga volimo najviše na svijetu, a svaki dan zbog njih gubimo živce? Ne, Dinamo nije točan odgovor. Kao ni domaća politička scena. Najviše na svijetu volimo – obitelj! Krvi bi im dali, a sišu nam krv!

Od plačljivih klinaca, preko nadobudnih tinejdžera, izgubljenih adolescenata do smrtno ozbiljnih odraslih i zaboravljivih staraca, dotaknut ćemo se svih mogućih tati, mama, braće, sestara, djedova, baki, strina, ujaka, tetaka i tetkica i svih ostalih rodova obitelji koji nam kidaju živce. Pripremili smo najjače fore na temu obitelji, svite, rodbine i susjeda koji su nezaobilazni dijamanti u našim životima. Poput LEGO kockice na podu.

S vama će svoje najljepše obiteljske trenutke podijeliti: Saša Turković, Josip Škiljo, Miranda Loncar, Tihomir Paravina fani fejs i Marina Orsag.

Upad 40 kn u pretprodaji, 50kn na dan predstave.

Pretprodaja od 13.11. u Spomen Domu Pazin i Buffet Bunker. Predstava će se održati u subotu, 16. prosinca, s početkom u 20:30 u pazinskom spomen domu.

Buffet Bunker i iPazin dijele 5 puta po jednu ulaznicu čitateljima koje ćemo slučajno odabrati. Sve što treba je podijeliti ovaj događaj i poslati email na [email protected] do petka navečer u 23:59.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.