Nagradna igra: Preko Trnja do Zvijezde

preko-trnja-do-zvijezde.jpgPodne u Zagrebu. Ispred crkve Sv. Marka Helena i Robi. Helena je odvjetnica, specijalizirana za razvode, Robi je sitni kriminalac, specijaliziran za nevolje. Noć prije upoznaju se u baru… “I butelja sim, butelja tam… I znaš ono kad je seks stvarno dobar? Kad zaboraviš tko si i sve se jednostavno stopi u toplo klupko nepoznate kože.”

23.02.2011.  Spomen dom, u 20 sati 

“Nakon svitanja, jutro donosi gomilu pitanja. Jer kad imaš 35 zadnji ti je čas. Zadnji čas za provjeru imaš li hrabrosti vratiti se svojim snovima. Ili od njih konačno odustati. Priča o jednom izgubljenom vikendu na potezu od zagrebačkog Trnja do Zvijezde, o vikendu punom ljubavi, seksa, boli i strahova. Te u mrežu uhvaćenim snovima.”

Sadržaj je ovo kazališne predstave “Preko Trnja do Zvijezde” Teatra “Exit” iz Zagreba; tekst: David Greig i Gordon McIntyre; uloge: Nataša Janjić i Ivan Glowatzky; režija: Tomislav Pavković.

iPazin i Pučko otvoreno učilište poklanjaju vam dva puta po dvije ulaznice za ovu predstavu.

Pravila nagradne igre:
* Pridruži nam se na Facebooku
* Na wall/zid iPazin stranice na Facebooku stavi link na isječak neke od predstava teatra Exit ili scene iz filmova glavnih glumaca (Nataše Janjić ili Ivana Glowatzkog)
* Slobodno pozovi prijatelje da se pridruže i lajkaju isječke koje si postavio/la na wall/zid iPazin stranice na Facebooku
* Dvoje s najvećim brojem lajkova dobiva svaki po dvije ulaznice za predstavu!
* Imaš vremena do ponedjeljka, 21. veljače u 23:59

Sretno!

AR / iPazin.net

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.