Nagradna igra: Sergej Ćetković prvi put pred istarskom publikom u pazinskoj školsko gradskoj sportskoj dvorani 23.9.

Nakon tri rasprodana koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski te fenomenalnih koncerata u Osijeku i Splitu, Sergeja Ćetkovića napokon će dočekati i ljubav istarske publike! U sklopu regionalne, odlično posjećene turneje „Moj svijet“ Sergejevi brojni istarski obožavatelji dolaze na svoje pa će u subotu 23. rujna u Gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu u 21h zajedno sa svojim omiljenim pjevačem uživo moći pjevati bezvremenske hitove „Pogledi u tami“, „Prsten na sto“, „Prokleta bila“, „Korov“, „Zar je kraj“ ili posljednji „Nek te ljubav dočeka“. Uz Sergeja, koncert će održati i legendarna Crvena jabuka. iPazin u suradnji s organizatorima festivala dijeli 2 x 2 ulaznice za subotnji koncert!

Sve što trebate napraviti je poslati email s vašim podacima (ime, prezime, broj mobitela) na [email protected]. Dva puta po dvije ulaznice osvojit će čitatelji koji se prvi jave.

Ulaznice su osvojile: Anamaria Guštin, Tereza Nosić i Željka Tončić.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, a lako upija dušom, stoga ne čudi što vjerni obožavatelji iznova dolaze na svaki njegov nastup. 2017. za Sergeja je uistinu impresivna godina – proglašen je regionalnim izvođačem godine na ovogodišnjem CMC festivalu održanom u Vodicama, a izdavačka kuća Croatia Records objavila je album „The Best of Collection“ s njegovih 17 najvećih hitova. Objavio je i dva nova spota za pjesme „Bolje nađi drugog“ i „To nisi ti“, a uskoro objavljuje novi singl uz koji najavljuje veliko iznenađenje. Uz Pazin, očekuje ga i nastup u Mostaru te u Zagrebu na tradicionalnom velikom koncertu u Lisinskom 11.11. Dođite i prepustite se čaroliji Sergejeve glazbe!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.