Najava nove sezone A2 lige zapad: KK Puris predvodi David Grbešić

Split Danas, 10.10.2009. kreće A2 liga ZAPAD (seniori) sezona 2009./2010. U goste KK Purisu dolazi uvijek neugodna ekipa KK Pleter iz Rijeke. Utakmica je na rasporedu u 19:00 sati u dvorani Pazinskog kolegija.

U novoj sezoni igra se po novim pravilima od kojih je najvažnije da je uvijek u igri jedan igrač rođen 1992. godine ili mlađi. To će biti velika novost i vjerojatno će mnoge ekipe imati problema zbog toga – nedostatka kvalitetnog juniorskog kadra.

Ekipa KK Puris u odnosu na prošlu sezonu oslabljena je za vrlo bitnog igrača Danka Radana (KK Škrljevo), ali i nekoliko mlađih igrača koji su krenuli na studij, dok su kapetan Nermin Hodžić i Aleksandar Krstić za sada izvan pogona radi ozljede.

Kako bi nadomjestili te igrače u klubu su se ponovno aktivirali Nenad Medančić, Masimo Despot, Leo Sirotić i Tedi Zgrablić, a kao bitno pojačanje seniorima je privremeno pristupio jedan od dvojce najvećih košarkaša pazinštine David Grbešić – Grba (igrao za Cibonu, Slavnoski Brod, Kvarner….). Ipak je najvažnije da je veći dio momčadi ostao isti kao i prošle godine (Dino Fonović, Ante Ćus, Igor Đerman, Jerko Ćus, Petar Ćus, Daren Mlekuš i Karlo Sopta).

Roster ekipe za sezonu 2009./2010. je slijedeći: Nenad Medančić, Igor Đerman, Jerko Ćus, Dino Fonović, Karlo Sopta, Alen Zgrablić, Leo Sirotić, Petar Ćus, Tedi Zgrablić, Masimo Despot, Ante Ćus, Daren Mlekuš, Damir Hekić, Tedi Daus, Marko Tomac, Saša Belac i David Grbešić, te za sada ozlijeđeni Emil Jurić, Nermin Hodžić i Aleksandar Krstić.

Pozivamo sve zainteresirane da u čim većem broju dođu i povedu KK Puris do prve pobjede u A2 ligi Zapad sezona 2009./2010.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.