Najbolje fotografije Pazina iz neobičnih kutova; objavljujemo rezultate natječaja!

autor: Marko Cerovac

Završeno je glasovanje za najbolju fotografiju Pazina iz neobičnih kutova  – natječaja koji iPazin organizira u suradnji sa studiom Fotocentar iz Pazina.

Na Facebook stranici iPazina mogli ste dati svoj “like/sviđa mi se” za fotografiju koja se vama najviše sviđa. Rezultati su sljedeći:

1. mjesto uvjerljivo je osvojio Marko Cerovac sa svoje dvije fotografije (Pazin u snijegu i Pazin u magli) od kojih je jedna dobila 55 glasa a druga 52.

31.jpg

2. mjesto osvojila je Dennis Mogorović sa fotografijom Pazina fotografiranom iznad Lidla

10.jpg

3. mjesto osvojio je Alen Šterpin sa fotografijom Šetališta pazinske gimnazije pod snijegom

6.jpg

Po velikom broju glasova za fotografije pod snijegom, čini se kako Pazinjani u ovim ljetnim danima preferiraju snježne idile.

Kako su ovo Vaši glasovi za natječaj “Pazin iz neobičnih kutova”, glavni urednik iPazina odlučio je dati i posebno prizanje fotografiji koja je zaista fotografirana iz neobičnog kuta a čiji je autor Anđelo Dagostin.

7.jpg

Dobitnici nagrada osvojili su poklon bonove Fotocentra iz Pazin i to za 1. mjesto – poklon bon u iznosu od 150 kn, 2. mjesto – poklon bon u iznosu od 100 kn i 3. mjesto poklon bon u iznosu od 50 kn.

Zahvaljujemo svima koji su poslali fotografije na natječaj. Onima koji ovaj put nisu ništa osvojili želimo više sreće na sljedećem fotonatječaju koji počinje uskoro.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.