Najbolji Supetarci u škopi Slavko Jurman i Anđelo Vodopija

Sv. Petar u Šumi.jpgU organizaciji Odbora za sport i rekreaciju Općine Sv. Petar u Šumi u konobi „Pod čeripnjon“održan je 1. Turnir u škopi. Odazvao se veliki broj parova koji su započeli prvo kolo turnira u petak 18.02.2011. godine. U jakoj borbi u finale su ušli pobjednici u briškuli i trešetama par Elio Pamić i Ivan Hek koji su pokazali da su vrhunski i u škopi.

Drugo kolo odigrano je u subotu 26.02.2011. godine. U napetoj borbi do samog kraja pobjedu su odnijeli Slavko Jurman i Anđelo Vodopija, drugoplasirani par je Elio Pamić i Ivan Hek, dok je treće mjesto osvojio par Neven Turčinović i Milan Turčinović.

U organizaciji Odbora za sport i rekreaciju Općine Sv. Petar u Šumi ovo je već drugi kartaški turnir ove godine, a zadovoljni Supetarci dogovorili su da se ovakva druženja uz rekreaciju nastave i u ljetnim mjesecima, dok se krajem ovog mjeseca planira održati i 2. Turnir u stolnom tenisu. U ovo ubrzano i tempirano vrijeme ovi su turniri pokazali da su Supetarci voljni druženja, natjecanja i prilika da se održi tradicija društvenih igara.

Turnir u škopi bio je humanitarnog karaktera, sva tri para odrekli su se 500,00 kn nagradnog fonda kojeg su donirali Roziti Zgrablić samohranoj majci kojoj je nedavno u požaru izgorio auto. Domjenak za natjecatelje osigurala je Općina Sv. Petar u Šumi.

DTI Pazin

1 komentar na “Najbolji Supetarci u škopi Slavko Jurman i Anđelo Vodopija”

  1. nebo napisao:

    Evo znaka s pravopisno netočnim nazivom mjesta.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.