Najmlađi pazinski košarkaši treći put na turniru u Italiji

Najmlađi Pazinci, polaznici škole košarke rođeni 2000. i mlađi otputovali su jutros pod vodstvom trenera Darija Lukšića u San Giovanni di Valdrano gdje će već večeras imati utakmicu sa vršnjacima iz Riettija.

Najmlađi Pazinci već treću godinu redom nastupaju na 6. Memorijalnom turniru Marzocco koji se održava u šest, sedam dvorana unutar desetak kilometara u pokrajini Toscana nedaleko od poznatog talijanskoga košarkaškoga grada Sienna. Nastupaju 24 ekipe podijeljene u četiri grupe gdje šest ekipa po pravilima mini basketa i sa nižim koševima igra svaka sa svakim, a onda sljedi razigravanje za plasman.

Pazinski igrači biti će pojačani sa igračem Kastva Matijom Katalinićem (prije nekoliko dana mlađi senior Damir Hekić pojačao je Kastavce u Milanu gdje su u jakoj međunarodnoj konkurenciji osvojili odlično četvrto mjesto uz podatak da je pobjednik bila američka selekcija!) na temelju dobre suradnje dva kluba, a koja će 4. svibnja imati vrhunac bespoštednom utakmicom kadeta za naslov prvaka međužupanijske lige u Puli. Sretan put, dobre igre i stjecanje iskustva te kontinuitet nastupa na turniru prvi je cilj. A svaka pobjeda pazinskih «tičića» oduševljeno će biti prihvaćena od igrača, trenera i roditelja.

KK Ghia Staff Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.