Najveća Brucošijada pulskog sveučilišta do sada

2Više od 1000 posjetitelja okupilo se u dvorani Pattinaggia u subotu gdje je održana ujedno i najveća Brucošijada pulskog sveučilišta do sada. „Ovde nismo svirali pet godina te smo između tri ponude odabrali baš vašu jer smo i sami studenti i volimo nastupati pred mlađom publikom“ – kazao nam je Žarko Kovačević Žare, pjevač grupe S.A.R.S.

Najveće ime događaja bio je upravo sve popularniji beogradski band koji je stupio na pozornicu oko ponoći, dok je prije toga LMC band domaćim hitovima zagrijavao atmosferu. Sve okupljene pozdravila je i pročelnica Istarske županije Patricia Smoljan istaknuvši kako je važno da studenti, osim obrazovnog, imaju i dobar zabavni/društveni dio studentskog života; prorektorica za nastavu i studente Nevenka Tatković naglasila je kako bi ovom prilikom još jednom poželjela dobar početak svim brucošima te nastavak uspješnog obrazovanja svima ostalima; dok je predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek iskazao posebno zadovoljstvo što je Studentski zbor Pula nakon dugo godina dvoranu iskoristio i za koncert kako bi priuštio nezaboravnu zabavu za početak akademske godine. Nakon što je dvosatnim koncertom popularni band iz Beograda zapalio sportski centar Mirna hitovima kao što su Buđav lebac, Lutka i Dane brojim, studenti su nastavili zabavu uz LMC band do zore. Iz Studentskog zbora ističu kako se trud isplatio: iako su neki bili manje, a neki više zadovoljni, ipak nitko nije štedio svoj glas i plesne pokrete, a sreća koja se iscrtavala na licima većine prisutnih ono je što na kraju ispunjava srce organizacijskog tima i daje poticaj za daljnje projekte.

Snimku s reportaže možete pogledati na:
https://www.youtube.com/watch?v=CmqOO3LFhbs

a galeriju slika na:

FB: Brucošijada

Generalni pokrovitelji: Istarska županija, Grad Pula i Studentski centar Pula. Sponzori eventa su pizzeria Barkun i City Cafee.

Medijski pokrovitelji: TV Nova, TV Istra, Radio Labin, Radio Maestral, Radio Pula, Glas Istre, studentski.hr, 5portal.hr, iPazin.net i GradPula.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.