Nakon kadeta i juniori KK Puris u završnici za prvaka Istarske županije

paintings-basketball-johnrobertson.jpg Prije početka utakmice održana je minuta šutnje u čast preminuloj legendi pazinske škole i košarke Željki Vujnović Sirotić. U utakmicu su gosti krenulo i prežestoko, bacili su se na «glavu», a domaćini previše sigurni u uspjeh nisu pogotovo u obrani odgovorili kako treba i posljedica je velikih osam razlike za goste na poluvremenu. U trećoj četvrtini domaćini konačno igraju obranu kako treba dozvoljavaju gostima samo šest koševa, a u napadu najmlađi i sljedeće godine kadet playmaker Fabio Gržinić drži konce igre i treću četvrtinu domaćini rješavaju u svoju korist.

Kada sa pet prekršaja izlazi gostujući motor Božić i domaćini ostvaruju značajnu prednost očekuje se vodstvo i preko deset razlike. Ali domaćini omogućuju ponovno gostima povratak u utakmicu koji slobodnim bacanjima Graše dvije minute prije završetka izjednačuju rezultat.

Kraj utakmice domaćini ipak odigravaju kako treba i slobodnim bacanjima Tedi Dausa, Saše Belca i Fabia Gržinića privode utakmicu mirno kraju. Prije završne utakmice vjerojatno sa Stojom ipak u domaćim redovima su čvrsto na zemlji svjesni da ovu utakmicu gotovo cijela ekipa nije odigrala niti sa pola mogućnosti, javljaju iz KK Puris.

Puris- Pula 1981 67-60 ( 15-20, 15-18, 16-6, 21-16)

Dvorana osnovne škole, Gledatelja 80, suci: Barić i Melon ( oba Novigrad),
Osobne: Puris -20, Pula 1981 – 23 Trice Puris 3 ( Daus, Mogorović i Tomac), Pula 1981 2 ( Božić 2).

Puris: Mogorović 14, Mlekuš 8, Nereo Gržinić , Fabio Gržinić 3, Hekić 2, Tomac 14, Daus 16, Sinković, Červar, Jakus, Belac 10, Anzur.

Pula 1981: Kurumović, Božić 20, Belančić , Gioni 6, Tomić 9, Grašo 15, Maurel, Rakić 4, Bileta 6.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.