Pazinjan umalo izgorio u autu nakon izlijetanja na cesti Pazin-Žminj

Nesreća u JurićimaU izlijetanju i zapaljenju ‘renaulta megan coupe’ nedaleko mjesta Jurići teške opekline zadobio je 28-godišnji Davor I. s područja Pazina, potvrdila nam je jutros policija. Prema prvim informacijama, vozaču je vatra zahvatila najviše donji dio tijela, a nalazi se u pulskoj Općoj bolnici i u teškom je stanju.

Rovinjski vatrogasci dojavu o požaru na automobili dobili su oko 20.38 sati kada su i alarmirali JVP Pazin te DVD Žminj. – Do dolaska pazinskih vatrogasaca četiri su prolaznika protupožarnim aparatima pokušali lokalizirati požar ne znajući da je vozač još u automobilu, ispričali su nam u JVP Rovinj. Dodaju da su pazinski vatrogasci po dolasku odmah izvukli unesrećenog iz gorućeg automobila, a liječnik koji se slučajno zatekao na mjestu događaja pružio mu je prvu pomoć do dolaska Hitne.

Strašno je, vozač je gorio u automobilu sve do dolaska vatrogasaca koji su ugasili vatru i rezali lim kako bi nesretnog vozača izvukli iz potpuno smrskanog automobila, rekao nam je jedan od policajaca na mjestu nesreće koja se sinoć oko 20.30 dogodila na cesti Pazin-Žminj kod mjesta Jurići.

Automobil je izletio s ceste, prevrnuo se i zapalio a što je, osim očigledno velike brzine, uzrok ove nesreće još uvijek se utvrđuje. Očevid nije bio okončan do kasno u noć a vatrogasci su osvjetljavali cijelo područje kako bi se izuzeli potrebni tragovi. Promet je bio u prekidu, a normaliziran je u 00.45 sati.

Barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.