Napokon turistička signalizacija

Ovih se dana dopunjuje i postavlja nova turistička signalizacija u Pazinu, koja je dosad bila izložena čestim kritikama. Putokazne ploče zamijenjene su ili dopunjene u ulicama Štranjga, 43. istarske divizije, Jurja Dobrile, Matka Brajše Rašana, Joakima Rakovca, Vranica, Soline, Dinka Trinajstića, Prolaz Vincenta od Kastva te na ulazu u Pazin iz pravca Labina.

Postavljaju se i nove ploče u Ulici Matka Brajše Rašana, Soline, na Starom trgu te uz cestu na skretanju u Ulicu Stjepana Konzula Istranina. Novac za izradu i postavljanje signalizacije, 35 tisuća kuna, osigurali su Turistička zajednica središnje Istre i Grad Pazin prikupljanjem turističke pristojbe.

Angažirana je specijalizirana tvrtka za proizvodnju i ugradnju prometne signalizacije i opreme Signal Sistem iz Pule, međutim potkrale su joj se pravopisne pogreške. Naime, na dva od šest putokaza piše “bočalište” umjesto “boćalište”. U komunalnom odjelu kažu da će izvođači ispraviti pogreške.

www.glasistre.hr

1 komentar na “Napokon turistička signalizacija”

  1. Tajnini napisao:

    Ako je postavljeno samo ovo iz članka onda se radi o prometnoj/informativnoj signalizaciji (crna sa žutim) a ne turističkoj (bijelo na smeđem). Ako je ipak postavljena i turistička onda članak nije jasan. :)
    Ovo nije niti toliko loše jer su brojni iznajmljivači već svi sami platili i postavili turističku signalizaciju za što je zadužena TZ. Ovako je tz uštedila jer ne mora se postavljati turistička :)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.