Nastavlja se serija pljački u Istri: Eksplozijom raznesen bankomat u Tinjanu

Policija je jutros oko 2,10 sati zaprimila dojavu da je u Tinjanu eksplodirao bankomat. U događaju nije nitko ozlijeđen, a policijski službenici obavljaju očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Policija za sada ne precizira na koji je način došlo do detonacije.

Podsjetimo, gotovo identične informacije stigle su iz Tara i mjesta Kovači na području općine Kaštelir-Labinci u svibnju i ožujku mjesecu ove godine.

U Taru je eksplodirao bankomat u Ulici Brajde 5. svibnja 2017. oko 3 sata.

U događaju nije nitko ozlijeđen, a policija je očevidom utvrdila da je nepoznati počinitelj uporabom plinske eksplozivne smjese provalio u bankomat instaliran u marketu. Uslijed detonacije, bankomat je u potpunosti uništen, a oštećena je i zgrada u kojoj se nalazi prodavaonica.

Informaciju o količini ukradenog novca nisu objavili.

S početka ožujka stigla je informacija o eksploziji bankomata iz naselja Kovači, na području općine Kaštelir-Labinci. Policija je tada izvijestila da je nepoznati počinitelj uporabom plinske eksplozivne smjese provalio u bankomat instaliran u prizemlju obiteljske kuće.

Uslijed detonacije, bankomat je u potpunosti uništen, a nepoznati počinitelj udaljio se s kutijama s novcem, utvrdila je tada PU istarska no, počinitelji nisu otkriveni kao ni u brojnim prethodnim slučajevima.

ipress.rtl.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.