Natjecanje u lovu ribe udicom na plovak “RIM 2013”

2Dana 27. srpnja 2013. godine u organizaciji ŠRD „Pazinčica“ Pazin održano je natjecanje u Lovu ribe udicom na plovak na jezerima kod Cerovlja. Navedeno natjecanje održano je u sklopu proslave dana grada Pazina i pučke svetkovine „RIM“.

Unatoč veoma visokim temperaturama i naprosto nesnošljivoj vrućini na natjecanju se okupilo 10 (deset) ekipa svaka sa po tri člana te 4 (četiri) kadeta. Pored natjecatelja domaćina „Pazinčice“ nastupile su ekipe iz Fužina, Rijeke, Triblja, Buzeta i Buja.

Prvo mjesto osvojila je ekipa TAMARAcom iz Rijeke u sastavu Dragutin Kovačić, Nino Grudić i Joško Zubčić kolji su ukupno ulovili 4.734 grama, drugo mjesto osvojila je ekipa Bajer iz Fužina u sastavu Dušanka Antolić, Ivana Grgurić i Josip Grgurić sa ulovljenih 4.054 grama i treće mjesto ekipa Mrena 2 iz Buzeta u sastavu Boro Duvnjak, Halid Čolić i Vlastimir Viznaver sa ulovljenih 3.312 grama ribe.

Kadeti su se natjecali pojedinačno, a 4 mjesto osvojio je Tino Opatić iz Pazinčice sa ulovljenih 513 grama, treći je Stefan Sinčić iz Buzetske Mrene sa ulovljenih 1.036 grama te drugu Adel Miljković također iz Buzeta sa ulovljenih 1.202 grama dok je prvo mjesto zauzeo Ruben Šćulac iz „Pazinčice“ sa ulovljenih 1.268 grama ribe.

Sudac na natjecanju bio je Đorđe Velenderić, a riba je nakon vaganja vraćena u vodu, javljaju iz ŠRD „Pazinčica“ Pazin.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.