NBA ritam završio pobjedom mladih pazinskih košarkaša nad FSVom iz Rijeka

U šest dana nakon utakmice za seniore i pobjede nad Crikvenicom u drugoj ligi zapad, utakmice međužupanijske juniorske lige sa Kvarnerom (praktički selekcija Primorsko goranske i Istarske županije sa igračima Kastva, Rijeke i tri igrača iz Pule) koju su nakon vodstva od četiri razlike 20 -tak sekundi do kraja nesretno, neiskusno i nespretno izgubili, imali su mladi pazinski košarkaši ponovno derbi utakmicu sa FSVom u međužupanijskoj juniorskoj ligi.

Prvo poluvrijeme Pazinci nisu dobro igrali obranu i primili su 48 koševa. U jednom dijelu gubili su čak 12 razlike. U drugom poluvremenu pokazali su karakter uz evidentni umor od prethodnih utakmica bacili su srce, energiju i znanje na parket i primili su samo 19 koševa u drugom poluvremenu. Praktički jedan dio utakmice dobili su 21 razlike te su u zadnjoj minuti utakmice propustili nekoliko prigoda da dođu na željenih 11 razlika i budu domaćini FSV-u u trećem krugu natjecanja. Ali odlučni su (iako su godinu dana mlađi od Kvarnera i FSV-a) da u utakmici sa FVSom u Rijeci izbore plasman na završnicu juniorskog prvenstva države.

MEĐUŽUPANIJSKA JUNIORSKA LIGA – KK PAZIN – KK FSV ( RIJEKA) – 76-67 ( 22 -25, 18-23, 16-13, 20-6)

Školsko gradska dvorana, Suci: Đuraku i Katanić ( oba Rijeka)

KK Pazin: Ančić, Baća, Udovičić, Zajc 21, Ivančić, Guštin 23, Erik 14, Levak 3, Lukšić, Luka Krulčić 6, Marko Krulčić 9, Ferenčić.

KK FSV: M. Grbavac 4, Orešković 21, Jashari 13, Jakovac, Vranković 15, Čančarević , Mi Grbavac, Milaković, Jurković 14.

 

© iPazin.net portal 2001. - 2024.