Neka u Tinjan dođu i policija i porezna

Pozivam policiju i poreznu upravu da dođu u Općinu Tinjan, svi neka izvole doći, da se utvrdi da se radi pravno, da se demantiraju neistine i laži, kazao je nositelj vladajuće nezavisne općinske liste, bivši tinjanski načelnik, a sada potpredsjednik Županijske skupštine Vlado Ivetić na konferenciji za novinare koju je sazvao tinjanski načelnik Mladen Rajko.

– Čelnici tinjanskog IDS-a ne mogu se pomiriti s time da je Mladen Rajko iz Kringe tinjanski načelnik, dok vijećnica Mirjana Fabris neistinama i lažima želi srozati sve što smo napravili u proteklih sedam godina, nastavio je Ivetić dodavši da čvrsto stoji iza odluka općinskog vijeća i načelnika Rajka koji je, kaže, naslijedio teško stanje u općini zbog zastoja investicija.

– Konferenciju smo sazvali zbog informacija koje su počele kružiti u medijima, a nemaju veze s činjeničnim stanjem, kazao je tinjanski načelnik Mladen Rajko reagirajući ponajviše na članak objavljen pod naslovom “Policija češlja tinjansku upravu” u Glasu Istre, ali i dosadašnje “destruktivno djelovanje oporbe”.

– Od policijske uprave dobili smo zahtjev da usmeno obrazložimo sve vezano za projekt škole u Jakovici, pretpostavljam zbog dotadašnjih medijskih napisa, što smo i učinili. Ali policija nije bila u zgradi općine, odnosno nije “češljala” tinjansku upravu, ustvrdio je Rajko.

Demantirao je oporbenu IDS-ovu vijećnicu Mirjanu Fabris o tome da je općinsko poslovanje istraživala Porezna uprava, već da je bila riječ o redovnoj godišnjoj reviziji. Opovrgnuo je također opasku oporbe da se školska zgrada u Jakovicima u općinskom vlasništvu rekonstruira bespravno, jer “zasigurno ne bi bili dobili IPARD projekt da dokumentacija nije bila čista”.

www.glasistre.hr

1 komentara na “Neka u Tinjan dođu i policija i porezna”

  1. Anonimno napisao:

    Tako ti je to poli nas, IDS ima Glas Istre, i mora svako toliko malo popljuvat Ladonju. Jer je to tako.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.