Nema vode na groblju, mještani kažu da im to otežava održavanje grobova svojih najmilijih

Javili su nam se posjetitelji pazinskog groblja “Moj mir” žaleći se da na ulazu u groblje iz špine ne teče voda i da je takvo stanje tijekom čitave zime, što posjetiteljima otežava održavanje grobova svojih najmilijih.

– Vode nema na groblju kao ni cijele zime. Otišao sam u kafić sa žbrufadorima da donesem vodu, požalio nam se čitatelj i posjetitelj groblja. Da provjerimo što se događa obišli smo gradsko groblje, i doista, ventil na špini na glavnom ulazu u groblje nedostaje. Ponadali smo se da barem ima vode u novom dijelu groblja, međutim, i ondje vrtimo špinu, ali vode ni za lijek. Kontaktirali smo stoga Uslugu Pazin iz koje su nam rekli da će odmah riješiti problem.

– Prema informacijama voditelja održavanja groblja napominjemo da špine nisu u kvaru, već su bile povremeno zatvarane zbog visokog rizika od puknuća cijevi uslijed niskih jutarnjih temperatura. Tijekom sutrašnjeg jutra špine na groblju u Pazinu bit će otvorene, odgovorila nam je glasnogovornica Usluge Pazin Mateja Sinčić. (A. D.)

https://www.glasistre.hr/pula/nema-vode-na-groblju-mjestani-kazu-da-im-to-otezava-odrzavanje-grobova-svojih-najmilijih-582633

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.