Neno Belan na Božić u Pazinu

2Počevši od obilježavanja dana Svetog Nikole u Pazinu je započeo „Veseli prosinac“ koji objedinjava sva zabavna, kulturna i druga prigodna događanja koja se kroz ovaj blagdanski mjesec događaju u Pazinu.

Kao glavni događaj ovog prosinca ističemo koncert Nena Belana & grupe Fiumens i to nakon božićnog sajma, na sam Božić 25.12.2014. na glavnom gradskom trgu. Koncert poklanjaju Grad Pazin i gradski ugostitelji koji su se ove godine po prvi puta udružili ne bi li posjetiteljima Pazina ponudili dodatne sadržaje.

Božićni koncert započinje u 20.00 sati nastupom mladih pjevačkih talenata Nike Matijašić i Ane Drndić nakon kojih će kao predgrupa nastupiti školski bend Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu. Neno Belan i grupa Fiumens glavni su gosti večeri nakon kojih će do 24.00 sata prisutne zabavljati DJ.

Zajednička organizacija osim logističkog dijela uključuje i financijsko sudjelovanje pazinskih ugostitelja a to su: Magnus, Gema, Jano, Dub-light Sax, Pazinska kavana, M-caffe, Epolon, Pod lipom, i Buffet Bunker, kao i zajedničku promociju svih prosinačkih događanja kroz promotivnu brošuru „Pazin špica – Veseli prosinac u Pazinu“.

U brošuri se, osim najave koncerta Belana i prigodnih programa u ugostiteljskim objektima, mogu naći i sva druga prosinačka događanja u organizaciji pazinskih udruga i ustanova.

Koncert se odvija na otvorenom i ulaz je besplatan.

FB event: Neno Belan na Božić u Pazinu

5 komentara na “Neno Belan na Božić u Pazinu”

 1. ? napisao:

  Super., nadam se da ce doci ljudi pa da ce svi uzivati. Nego imam jedno pitanje? Zasto se u brosuri spominje pivnica jules verne a u clanku ni rijeci pni financijski ne sudjeluju ili?. Kao gost pivnice isto tako me zanima kako to da je tamo dozvoljeno pusenje a nema ventilacije i zasto racune izdaje istra inspirit j.d.o.o. I tko je tamo u najmu, azzri? Inspirit? magnus? Ili papa strumf?

 2. bira napisao:

  Zašto se Pivnica u Kaštelu ne spominje u tekstu,a na letku da? Ča oni nisu ugostitelji? Opet neke mućke? E…i ki je dela taj letak , čisto za opomenu drugima da ih/ga više ne angažiraju :D

 3. !!! napisao:

  ma to je dobrotvorni koncert, šank od Kireta će skupljat pare za sve napušene breke i mačke ovog grada. Poznato je da je on veliki ljubitelj zivotinja kako smo imali prilike vidit na fejsu ovih dana.

 4. brek napisao:

  Napušene ili napuštene?

 5. kontrasvih napisao:

  Besplatno nije niš, za ča plaćamo poreze i prireze, ne farbajte nan oči…sve smo mi to masno platili!!!
  Pivnica dela, kad je neki drugi sti unajmit-se odustalo zbog super strogih pravila konzervatora a sad sve zadimljeno bez ventilacije će delat dok ne pokupe kaznu kakovu (moš mislit da će)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.