Neobičan spoj: Biraju najbolje ‘cice’ da skupe novac za djecu

2Na prvom ‘Cica Festu’ u subotu, 4. svibnja, u Svetom Petru u Šumi biraju se najveće, najmanje i najljepše ženske grudi. Djevojke se natječu u grudnjacima. Prva nagrada je sedmodnevni boravak u kući s bazenom u Svetom Petru u Šumi, druga boravak u wellnes centru, a treća jednodnevno putovanje. Festival je humanitarnog karaktera za djecu s posebnim potrebama čija će se umjetnička djela izlagati i prodavati na štandovima.

Organizirana su i predavanja o prevenciji raka dojke te gostovanja žena koje su oboljele od te zloćudne bolesti. Posjetitelji imaju priliku osvojiti i manje sponzorske nagrade poput masaža i sličnih usluga.
– U selu sve cure imaju velike cice, pa je sve to nastalo kao zezancija, ali i promocija Sv. Petra u Šumi. To će najmanje biti izbor grudi, doći će jako puno ljudi. Znam da je nekima čudno da je festival humanitarnog karaktera za djecu, ali to je na neki način pametna stvar, sve ovisi kako to netko poveže u svojim očima – rekao nam je Marinko Banovac, jedan od organizatora festivala i sudionik TV showa “Ljubav je na selu”.

Otvorenje festivala je u 12 sati uz druženje i nastup Akord benda. Posjetitelje očekuju igre poput ispijanja piva, otkopčavanja grudnjaka lutki i trčanja s lutkama. U 18 sati počinje izbor najvećih, najmanjih i najljepših grudi, a u 20 sati dodjela nagrada pobjednica izbora. U 20:30 sati nastupa klapa Insula i Amaro bend dok se u ponoć očekuje nastup DJ-ice Marine Šantor i DJ -a Atoma.

24sata.hr

Dodatne informacije na:

Facebook event: 1. Cica Fest

4 komentara na “Neobičan spoj: Biraju najbolje ‘cice’ da skupe novac za djecu”

 1. Ernest napisao:

  Ovo od Svetog Petra u Šumi i tamošnje vlasti nisam očekivao. Paradu kiča,golotinje i pijanstva u ovoj uzornoj Općini,slučaj je kojim bi se prije svega trebala baviti tamošnja vlasta zatim i Supetarci sami.Ako je taj M.Banovac onaj lik sa TV,”Ljubav je na selu” onda mi je sve jasno.

  1. starr napisao:

   pa šta fali cica festu,to je za pobožne ljude u sv.petru baš supr možda vam se i natalitet digne od tog dana,a druge godine vam stave gay paradu heheheheheh

 2. supetarka napisao:

  Sv.Petar i “tamošnja vlast” nemaju nikakve veze s ovon manifestacijon, kao ni većina supetaraca i supetarki.. To je privatna zabava “kretivnih” pojedinaca koja po meni vrijeđa žene i prikazuje supetarce u primitivnom svjetlu.

 3. Nove generacije napisao:

  Nek se ljudi zabavljaju kemu to smeta more se vajk zamotat ko muđehadin i poć zivit u istočne zemlje tamo nema golotinje svi se mole 8 puti na dan….
  ili pak zaprite se doma gledajte Sulejmana i ostala turska,meksička…
  sranja.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.